Vairuotojai socialiniame tinkle dalinosi informacija ir nuotraukomis, kad stovinčių automobilių eilė nusidriekė kelis kilometrus. Eismas vienu metu nejudėjo dar nė nepasiekus nusukimo į Giraitę. Vairuotojai liūdnai juokavo, kad bent niekas greičio neviršijo.

Automatiškai spūstys susiformavo Šilainių rajono gatvėse bei gretimuose rajonuose, taip pat „Via Baltica“ kelyje nuo A. Stulginskio universiteto „Megos“ link.

Kai kurie vairuotojai pranešė, kad kamščiuose greitkelyje sugaišo daugiau nei valandą. Apie 9 val ryto spūstys dar nemažėjo.

Policijos pareigūnai savo ruožtu informavo, kad Kaune, apie 7.15 val., Islandijos plente susidūrė trys automobiliai: vyro vairuojamas „Volvo“, moters vairuojamas „Ford“ ir vyro „Opel“. Pirminiais duomenimis visi vairuotojai blaivūs. Į gydymo įstaigą apžiūrai pristatyti „Ford“ ir „Opel“ vairuotojai.

Kiek vėliau policija informavo apie dar vieną masinę avariją, sukėlusią spūstis. Apie 8.30 val. Kaune, Taikos pr., troleibusas kliudė „Honda“ automobilį, kuris kliudė „Peugeot“. „Audi“ vairuotojas, norėdamas aplenkti troleibusą, kliudė troleibusą, o „Volkswagen Passat“ kliudė „Audi“, o „Volkswagen Passat“ automobilį kliudė „Volkswagen Touran“.

Šiose kelio atkarpose formuojasi spūstys, pareigūnai esant galimybei rekomenduoja rinktis kitą maršrutą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)