Ketvirtadienį bus debesuota, žymesnių kritulių nenumatoma, tik kai kur nukris kelios pavienės snaigės. Kai kur tvyros rūkas. Vėjas bus nepastovios krypties, silpnas. Temperatūra didesnėje šalies dalyje svyruos nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio, tad daugelyje šalies rajonų ir dieną išliks neigiama. Tik pajūryje, šiauriniame šalies pakraštyje, kai kur temperatūra gali pakilti aukščiau 0 laipsnių.

Penktadienį taip pat vyraus debesuoti orai, dieną yra tikimybė, kad kai kur pasirodys pragiedrulių, nušvis saulė, tiesa, neilgam. Žymesnių kritulių ir toliau nenumatoma. Naktį vietomis vėl tvyros rūkas, bus silpnos lijundros ir plikledžio tikimybė. Vėjas išliks silpnas.

Į šalį atkeliaus šiltesnio oro masė. Tiesa, šiluma – vos vienu laipsniu šiltesnė, lyginant su ankstesnėmis dienomis. Tad temperatūra naktį svyruos nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio, pajūryje išliks silpnai teigiama. Dieną pakils nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Šeštadienį šalį pasieks kritulių debesys, tad didelė tikimybė, kad jau šeštadienį daugelį šalies rajonų apklos sniegas. Jis nebus gausus, labiausiai tikėtina, kad gausiausių kritulių sulauks šiauriniai šalies rajonai. Pietiniuose rajonuose jo galbūt net neiškris. Vietomis sniegą pakeis šlapdriba. Temperatūra naktį dar daug kur kris žemiau 0 laipsnių. Dieną pajūryje temperatūra taip pat svyruos apie 0 laipsnių, vietomis pasnigs.

Sekmadienį krituliai taip pat neaplenks Lietuvos, negausiai pasnigs. Naktį temperatūra daug kur bus neigiama, pajūryje išliks apie 1 laipsnį šilumos. Dieną – svyruos apie 0 laipsnių.