„Maksimoje“ atėjo nuolaidos žaislams diena (nuo lapkričio 15 d.). Kaip būtų gražu, jeigu tai būtų iš tikrųjų akcija. Deja, netikėjau, bet pasirodo iš tikrųjų per akciją prekę nusiperki brangiau nei be akcijos. Akivaizdus pavyzdys – „Lego“ 17107.

Dar 2018 m. lapkričio 7 d. prekės kaina buvo 119,99 Eur, ir štai, kelios dienos prieš numatomą akciją, prekės kaina pakeičiama (padidinama) iki 199,99 Eur.

Miela „mama“ maxima, ar mamos taip elgiasi? Net neabejoju, kad rasite tinkamą paaiškinimą kainą padidinti 80 Eur. Bet visiems akivaizdu – apgaudinėjate savo lojalius klientus“, – teigė nusivylęs pirkėjas.

DELFI paprašė pakomentuoti „Maximos“ atstovų, kodėl taip galėjo atsitikti. „Maximos“ atstovas ryšiams su visuomene P. Stonis apgailestavo ir atsiprašė kliento dėl šios situacijos.

„Nuo prekybos minėtu žaislu pradžios jis kainavo 199,99 eurus, šio žaislo kaina nesikeitė. Laikomės sąžiningos kainos politikos ir nors itin retai, tačiau pasitaiko išskirtinių atvejų, kaip ir šis, kai dėl žmogiškosios klaidos, prieš paskelbiant akcinę nuolaidą visai žaislų kategorijai, prekes kainų etiketėmis žymėję prekės tiekėjo atstovai suklydo ir minėtą „Lego“ konstruktorių paženklino pastebimai mažesnės kainos etikete, kuri prekei niekada negaliojo.

Gaila, kad šį netikslumą pirmasis pastebėjo pirkėjas, o ne mūsų darbuotojai. Pirkėjo dar kartą labai atsiprašome“, – nurodė jis.

Į Lietuvą atkeliauja „Juodasis penktadienis“ ir didžioji dalis parduotuvių smarkiai nuleis kainas savo siūlomoms prekėms. Kreipiamės į DELFI skaitytojus ir prašome pasidalinti savo patirtimi: galbūt pastebėsite kainų neatitikimų (namų apyvokoms daiktams, žaislams, rūbams, buitinei technikai ir t. t.), todėl siūlome fiksuoti ir siųsti mums nufotografuotas kainas ir čekius, taip pat savo įspūdžius el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Juodasis penktadienis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)