UEFA Tautų lygos paskutinės B diviziono rungtynėse antradienį Rusijos futbolininkai išvykoje 0:2 pralaimėjo švedams ir prarado galimybę pakilti į A divizioną. Pergalę ir bilietą aukštyn nulėmė Victoro Lindelofo ir Marcuso Bergo įvarčiai.

Antroje grupėje rusai su 2 pergalėmis, lygiosiomis ir pralaimėjimu surinko tiek pat taškų, kiek ir švedai, tačiau pastarieji pirmoje pozicijoje įsitvirtino dėl geresnio įvarčių santykio.

„Labai ačiū, kad jūs mus pamėgote, patikėjote mūsų jėgomis ir palaikėte Rusijoje bei visame pasaulyje, – po pralaimėjimo kalbėjo viena ryškiausių rinktinės žvaigždžių A. Dziuba. – Daug rusų gyvena kitose šalyse ir visuomet mus palaiko. Ačiū jums nuoširdžiai už tai, kad aukojate ir savo sveikatą, ir nervus“.

Jis teigė, kad visuomet stengiasi pradžiuginti fanus: „Labai jauku buvo pasaulio čempionate, kai kartu susivienijome dėl bendro tikslo. Labai norime visuomet jus džiuginti. Mums beprotiškai gera žiūrėti, kaip visa šalis linksminasi, eina į gatves, švenčia. Atleiskite, jei nepasiekiame to rezultato, kokio laukiate, tačiau mes nuoširdžiai stengiamės ir kovojame. Galbūt ne visuomet pavyksta, tačiau abejingų tarp mūsų nėra“.

Stanislavo Čerčesovo auklėtiniai Rusijoje vasarą vykusiame pasaulio čempionate pradžiugino savo tautiečius prasibraudami į aštuntfinalį, kur po 11 m baudinių loterijos įveikė Ispanijos rinktinę. Deja, turnyro šeimininkų žygis baigėsi ketvirtfinalyje, kur taip pat po 11 m baudinių serijos rusai nusileido būsimiems finalo dalyviams kroatams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)