Šių futbolininkų sutartys nutrauktos šalių susitarimu.

Daugiausiai rungtynių praėjusiame A lygos sezone sužaidė L. Ogana – per 29 mačus jis įmušė 11 įvarčių ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus. Jis taip pat kamuolį į vartus triskart nukreipė taurės turnyre.

25 metų T. Malecas Lietuvos čempionate į aikštę žengė 26 kartus ir pasižymėjo aštuoniais įvarčiais. Dar tris tikslius smūgius jis pridėjo taurės turnyre.

Brazilas Marquinhosas A lygoje pelnė keturis įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus per 27 susitikimus bei pelnė vieną įvartį taurės turnyro finale, kuriame „Žalgiris“ 3:0 įveikė Kauno „Stumbrą“.

D. Kodzis A lygoje sužaidė du mačus ir didžiąją laiko dalį praleido rungtyniaudamas „Žalgirio B“ sudėtyje Pirmoje šalies lygoje.

T. Malecas, L. Ogana ir Marquinhosas į „Žalgirį“ atvyko prieš sezoną, o D. Oyarzunas Vilniuje rungtyniavo nuo 2017 m. vasaros.

Kartu su „Žalgiriu“ šie futbolininkai iškovojo Lietuvos taurę, bet A lygoje tenkinosi sidabru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)