Sostinės ekipa 1 rato sistema vykusiame turnyre 4:1 nugalėjo Širvintų „Baltic Champs-Ježvitą“, 7:2 – Širvintų SC, 6:3 – Vilniaus „Ardą-Rudaminą“ ir sužaidė lygiosiomis 3:3 su Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetu“.

Antri liko „Baltic Champs-Ježvito“ vaikinai, kurie 3:2 palaužė šiauliečius, 10:3 nugalėjo kolegas iš Širvintų ir 5:3 – „Ardą-Rudaminą“.

Trečiąja vieta ir kelialapiu į tarptautinį „Žalgirio“ taurės turnyrą džiaugėsi „Gintros-Strektės-Universiteto“ riedulininkai, su Širvintų SC taip pat sužaidę 3:3, o „Ardą-Rudaminą“ nugalėję 5:3.

Širvintų SC ir „Ardas-Rudamina“ sužaidė lygiosiomis 2:2, bet ketvirtoji vieta atiteko 2 taškus turnyre surinkusiems širvintiškiams.

Geriausiu turnyro žaidėju buvo išrinktas širvintiškis Dominykas Varnas, rezultatyviausiu žaidėju tapo nugalėtojų atstovas Markusas Neumannas (10 įvarčių), o geriausio jaunojo (iki 18 metų) žaidėjo prizas įteiktas šiauliečiui Karoliui Astrauskui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją