Rankoje laikydamas vaiką su pirkinių krepšiais atrakinu pašto dėžutę. Randu „Krikščioniškosios kultūros instituto“ skrajutę, skatinančią sustabdyti „propogandines gėjų eitynes“. Prie viso to prisegta visa litanija apie homoseksualumo žalą, apie jo įtaką mūsų vaikams, apie pasipriešinimą homoseksualių žmonių santuokai, dėl kurios bus įteisintas vaikų įvaikinimas homoseksualiems asmenims. Na ir prisegta peticiją, kurią siūloma pasirašyti.

What the fuck? Nesupraskite, kad aš esu gėjus, ar kažkoks kovotojas už lygias teises, bet apie kokią tolerancijos dieną galima kalbėti, kai visuomeninė organizacija, prisidengianti krikščionišku auklėjimu, platina tokius pranešimus? Kur jų idėja „Mylėk kiekvieną artimą taip kaip save“? Kodėl organizacija, besiremianti tikėjimų į tai, ko nėra, o jei yra, visai ne toks, kokiu jį įsivaizduoja, mano galinti nuteikinėti žmones prieš mąstančius ir gyvenančius kitaip?

Taip jau surėdytas gyvenimas, kad vieni eina iš proto dėl skirtingų dalykų. Nei vieni, nei kiti nėra kažkuo pranašesni, tiesiog kiekvienas turi savo seksualinį poreikį ir nieko daugiau, kas darytų juos geresniais ar blogesniais žmonėmis mūsų gyvenime.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.