„Jaučiuosi labai blogai, nes svoris vis krenta ir krenta, nieko negaliu padaryti", – ketvirtadienį „Instagram, Live" sakė atlikėja.

„Tikra beprotybė, nes vos tik pagimdžiusi dariau viską, kad priaugti kilogramai ištirptų. Gėriau specialią apetitą slopinančią arbatą. Dabar, kai priaugtų kilogramų nebeliko, noriu, kad procesas liautųsi. Nenoriu būti pernelyg liesa", – kalbėjo reperė.

Jauna moteris prisipažino, kad tai ne pirmas kartas, kai ji turi tokių problemų.

„Paauglystėje buvau pernelyg liesa. Prastai jaučiausi tada, prastai jaučiuosi ir dabar. Mane tai smukdo, liūdina. Tas svoris. Juk suprantate, ką noriu pasakyti", – dėstė Cardi B.

Per „Instagram Live" 26 metų reperė taip pat kalbėjo ir apie savo mažylę Kulture: „Ji tiesiog nuostabi. Iš geriausio mano kiaušinėlio. Lūpytės tiesiog nuostabios. Offset, Hennessy ir Rihannos lūpų hibridas. Ji galėtų būti Rihannos dukra. Labai egzotiškos išvaizdos mažylė. Ji panaši į... Net nežinau. Į mane visai nepanaši. Tos akys. Jos tokios ypatingos. Didžiulės. Žiūriu į ją ir galvoju – kas per velnias? Mano akys tikrai ne tokios, tėvo akys irgi neįspūdingos, o ji atrodo kaip gyva lėlė".

Vienintelis dalykas, kas Cardi B erzina tapus motina, yra motinystės įtaka jos meilės reikalams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)