Mergaitė, kuriai jau duotas Lylos vardas, gimė spalį, tačiau jos tėvas vis dar nepanoro su ja susipažinti, skelbia „US Weekly“.

„Jis ne tik nenori jos pamatyti, susipažinti, jam nereikia ir globos teisių“, – žiniasklaidai teigia šaltinis.

Nors ir nesimatė su dukra, o su buvusia mylimąja (su kuria kartu praleido penkerius metus) nepalaiko jokių ryšių, mažylė, anot šaltinių, labai panaši į tėvą.

Reaguodamas į teiginius, aktoriaus atstovas žurnalui paaiškino: „Tai asmeninis klausimas, neturiu įgaliojimų komentuoti“.

V. Vongsvirates savo paskyroje „Instagram“ paviešino kelias mažylės nuotraukas, o prierašai leidžia daryti išvadą, jog tėvas visgi dukrai suteikė pavardę. Tačiau vėliau nuotraukos iš socialinio tinklo buvo pašalintos.

„Mano mažoji princesė. 2018 spalio 9 dieną gimusi Lyla Aranya Wilson“, – prie dukros nuotraukos parašė laiminga mama.

O. Wilsonas jau turi ir du sūnus: 2011 metais Robertą jam pagimdė buvusi mergina Jade Duell. 2014 metais sūnų Finną jam pagimdė kūno rengybos trenerė Caroline Lindqvist.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)