Vilčių pakilti į trečiąją poziciją dar turintiems Dainiaus Adomaičio auklėtiniams palankus rezultatas užfiksuotas Vokietijoje, kur Frankfurto „Fraport Skyliners“ komanda 78:84 (25:16, 8:28, 25:19, 20:21) po permainingos kovos nusileido Malagos „Unicaja“ krepšininkams.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo 16 taškų pelnęs Draganas Milosavljevičius, 14 taškų prie pergalės pridėjo Adamas Waczynskis.

Pralaimėjusiems 22 taškus pelnė Trae Bellas-Haynesas.

Vietą kitame etape jau užsitikrinusi „Unicaja“ su 6 pergalėmis pasivijo Kazanės „Uniks“, o „Skyliners“ su 4 laimėtomis rungtynėmis lieka 3-oje pozicijoje.

Galimybių į ją pakilti dar turi ir tris pergales turintis „Rytas“, tačiau vilniečiams bus būtina išvykoje revanšuotis Vokietijos komandai už pralaimėjimą pirmojo rato rungtynėse namie (61:70).

Kitame susitikime Baro „Mornar“ savoje aikštėje 86:83 (20:21, 25:19, 20:20, 21:23) nugalėjo absoliučiai blogiausią turnyro komandą – Turino „Fiat“.

Juodkalnijos ekipai 23 taškus surinko Landingas Sane, 18 – Antabia Wallerio sąskaitoje.

Italams 24 taškus pelnė Victoras Ruddas.

Turnyro lentelė
(vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)