Pateikiame septynis pasakojimus žmonių, kurie išdrįso prisipažinti, kad arba patys mylėjosi biure, arba tapo sekso biure liudininkais. Pasirodo, seksas biure įmanomas ne tik už uždarų durų, bet ir visų akivaizdoje (taip, iš tiesų).

Naujųjų metų fejerverkai

Naujųjų metų naktį nuėjau susitikti su savo vaikinu į jo biurą. Tuo metu ten nieko nebuvo, tad aš pasiūliau pasinaudoti tokia proga. Iš pradžių jo ši idėja nesužavėjo, bet aš jį įtikinau, kad jeigu mes išjungsime visas šviesas, niekas nieko nesužinos (net jei jo aukšte ir buvo įrengtos stebėjimo kameros). Iki šios dienos nežinau, ar buvau teisi!“ – Michelle.

Raktai nuo senos pilies

„Kai tik pradėjau susitikinėti su savo vaikinu, vakare išėjome pasivaikščioti į parką, o mums beeinant atgal jis užsiminė, kad netoliese yra jo buvusi darbovietė (jis buvo ką tik pakeitęs darbą), ir kad jis vis dar turi raktus nuo senojo biuro. Jis mane palydėjo į viršų, neva norėdamas aprodyti biurą, bet mums abiem buvo akivaizdu, ko mes ten einame. Žodžiu, jokia vieta mums nebuvo šventa: siautėjome ant jo senojo stalo, kituose kabinetuose, atsišlieję į sieną. Tačiau aš visą laiką baiminausi, kad bet kurią akimirką gali įžengti jo buvę bendradarbiai (nors jis prisiekė, kad ten nėra įrengtų stebėjimo kamerų), tad galiausiai mes išėjome ieškoti privatesnės vietos.“ – Leah.

Bendradarbiai „su privalumais“

„Mes dirbome vienoje politinėje kampanijoje 15 valandų per dieną, septynias dienas per savaitę, tad praktiškai visada buvome kartu. Bet mus siejo tik draugiški santykiai. Kartą ji paklausė, ar nenorėčiau su ja truputį „atsipalaiduoti“. Ji tai pasakė tokiu tonu, lyg siūlytų verslo sandorį. Mes užsirakinome tuščiame kabinete ir pasimylėjome atsišlieję į sieną. Po to tuo pačiu tikslu susitikome dar kartą, bet nusprendėme leisti sau prabangą ir užsisakėme viešbučio kambarį“ – Sethas.

Seksas su buvusiąja

„Vadovavau ne pelno organizacijai Vašingtono valstijoje ir buvau susitikęs su mergina, su kuria mes tai išsiskirdavom, tai vėl susieidavome. Išgėrę ir pasikalbėję nusprendėme vėl būti kartu. Tuo metu kaip tik ėjome pro mano biurą ir aš pasakiau, kad man reikia ten užeiti neva pasiimti kažkokį daiktą. Kai įėjome vidun, aš užrakinau biuro duris ir mes iškart puolėme mylėtis ant mano darbo stalo... o tada mano kėdėje. Tai buvo ko gero geriausias mūsų seksas.“ – Danas.

Nemokamas seansas

„Iškart sakau: biure mylėjausi ne aš. Bet kai dirbau Taimso aikštėje, kartą pamačiau, kad visi bendradarbiai susigrūdę ir prisiploję prie lango. Susidomėjau, į ką jie visi taip žiūri, ir priėjusi pamačiau, kad biure, esančiame kitapus gatvės... mylisi porelė. Tai truko ištisas 10 minučių, o mes be abejo nepraleidome nė sekundės. Vieną akimirką, kai jie mylėjosi šuniuko poza, jis PASITIKRINO TELEFONĄ. Bet kokiu atveju, jie mūsų nematė. Užtat mus pastebėjo biure virš jų dirbantys žmonės, kurie iškėlė užrašą „Į ką jūs visi žiūrite?! Paskambinkite mums!“ Buvo nuostabu.“ – Jessica.

Kartu likome užrakinti biuro

„Vis susieidavau su viena mergina, kuri savanoriavo mano darbovietėje. Ji vis sakydavo, kad mums nedera susitikinėti (ji troško rimtų santykių, bet žinojo, kad ne su manimi), bet kai susitikdavome, vienas kuris iš mūsų pasiūlydavo nueiti ko išgerti, ir viskas baigdavosi seksu. Tąkart mudu likome kartu iki darbo pabaigos ir ji turėjo man padėti užrakinti biurą. Pradėjome glamonėtis ant sofų vestibiulyje. Prisiminiau, kad man reikia kažką pasiimti iš kabineto. Ji sekė man iš paskos, ir vos įėjome, iškart puolė atsegti man kelnių diržą. Vos spėjau užtraukti užuolaidas, ir jau mylėjomės ant darbo stalo. Sakau atvirai – tai buvo nepakartojama.“ – Michaelas.

Seksas teatre

„Aš ir mano vaikinas dirbome teatre, ir kartą, kai nebuvo žiūrovų, mudu pasimylėjome suflerio būdelėje. Mano vaizduotę visuomet kaitino tokia fantazija, bet kai tai vyko realybėje, negalėjau mėgautis, nes bijojau, kad kas nors mus pamatys.“ – Lisa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (409)