„Praėjusią savaitę susitikau su LVŽS Vilniaus skyriaus nariais. Išgirdau daug palaikymo žodžių, paramą man, kaip nepartiniam kandidatui į Vilniaus mero postą. Tris valandas praleidome besikalbėdami apie politikos aktualijas“, – feisbuke rašė V. Bakas.

Pasak jo, buvo kalbėta apie NSGK tyrimą, po kurio komitetas pateikė savo pasiūlymus Vyriausybei, Seimui, kad situacija pasikeistų.

„Jaučiu atsakomybę už tai, kad šie pasiūlymai būtų įgyvendinti šioje Seimo sesijoje. Šia prasme aš neįsivaizduoju tolimesnės politinės karjeros, jei mesčiau pradėtus darbus Seime ir pasinerčiau į naują rinkimų kampaniją, veiklą savivaldoje. Matau, kad LVŽS Vilniaus skyrius yra pajėgus iškelti kandidatą į Vilniaus mero postą, kuris paverstų Vilnių skaidriausia sostine šiame regione, kuris bus atsparus savanaudiškoms įtakos grupėms ir tarnaus vilniečių interesams“, – sakė V. Bakas.

Tarp LVŽS remiamų kandidatų į Vilniaus miesto merus taip pat minimas Tomas Tomilinas, kuris ir pats yra išreiškęs norą ten pretenduoti.