Per iškilmingą ceremoniją, skirtą Pirmojo pasaulinio karo aukoms pagerbti, Didžiosios Britanijos karalienė, princo Williamo žmona Kate Middleton ir princo Charleso sutuoktinė Camilla stovėjo viename balkone, o M. Markle – kitame.

Camilla Parker Bowles, Elžbieta II, Kate Middleton

Kodėl visos karališkosios šeimos atstovės stovėjo atskirai? Pasirodo, tik todėl, kad balkonai nėra pakankamai dideli, kad juose galėtų tilpti daugiau nei trys moterys, rašoma portale „People“. Vis dėlto M. Markle skirta vieta, kaip aiškina specialistai, buvo ne mažiau garbinga nei kitų.

Ceremoniją M. Markle stebėjo stovėdama šalia Vokietijos prezidento Frank-Walterio Steinmeierio žmonos Elke Budenbender.

Meghan Markle ir Elke Budenbender

Per oficialius renginius britų karališkosios šeimos atstovai turi išsirikiuoti laikydamiesi tam tikros tvarkos.

Pavyzdžiui, birželio mėnesį, kai pirmą kartą iš karališkajai šeimai skirto balkono stebėjo karinį paradą, M. Markle stovėjo ne priekyje ir ne centre, o už K. Middleton ir princo Williamo.

„Jos nesimatė taip gerai, kaip žmonės galbūt tikėjosi, tačiau egzistuoja tam tikrai rikiavimosi tvarka, – portalui „People“ sakė žurnalo „Majesty“ redaktorius. – Apie kokią nors nepagarbą negali būti nė kalbos. Tiesiog Williamas yra vyresnis brolis, todėl kartu su žmona ir stovėjo priekyje.“

„Kad ir kaip būtų, M. Markle atsidūrė tikrai geroje vietoje – centre, o ne pakrašty, kaip kad būtų nutikę, jei būtų stovėjusi pirmoje eilėje“, – pridūrė ekspertas.

Pasak rūmų aplinkai artimo šaltinio, vietą balkone M. Markle išsirinko pati. „Niekas jai nenurodinėja, kur stovėti. Be to, juk yra nemažai vaikų, kurie, aišku, turi stovėti priekyje“, – paaiškino jis.

Per sekmadienio iškilmes pirmo vaiko pavasarį turinti susilaukti M. Markle vilkėjo juodos spalvos paltą.

Juodai buvo apsirengusi ir K. Middleton, tik jos paltą puošė balta apykaklė ir raudonos spalvos antpečių detalės.

Prie visų karališkosios šeimos atstovių drabužių, žinoma, buvo prisegta po keletą raudonų aguonų. Ši gėlė laikoma Pirmojo pasaulinio karo atminimo simboliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)