2017 metų vasarą Vinicius iš Brazilijos klubo „Flamengo“ į Ispaniją persikėlė už 46 milijonus eurų. Pirmąjį sezoną praleidęs dublerių komandoje, šį sezoną atletas jau sulaukia vis daugiau šansų pagrindinėje ekipoje.

Aštuoniolikmetis brazilas prieš savaitę įmušė ir pirmąjį savo įvartį, padėdamas „karališkajam“ klubui Ispanijos čempionate 2:0 nugalėti „Real Valladolid“. Netrukus puolėjas debiutavo ir UEFA Čempionų lygoje.

1996-2007 metais pats „Real“ marškinėlius vilkėjęs, o dabar klubo garbės ambasadoriaus pareigas einantis R. Carlosas džiaugiasi, jog Madride istoriją kuria dar vienas jo tautietis.

„Vinicius yra labai jaunas, bet Brazilijoje jis jau sukaupė daug patirties. Labai šaunu, jog jau dabar jis gauna šansų pagrindinėje „Real“ sudėtyje. Neabejoju, jog tas vaikis sukurs istoriją.

Tai yra modernus futbolininkas, kuris yra itin atsakingas ir galintis puikiai valdyti kamuolį. Labai svarbu, jog Vinicius yra pastovus. Manau, jog jis gali būti tobulas žaidėjas“, – kalbėjo R. Carlosas.

Vinicius dažniau rungtyniauti pradėjo tuomet, kai „Real“ atleido vyriausiąjį trenerį Juleną Lopetegui, o į jo vietą stojo buvęs brazilo treneris dublerių ekipoje Santiago Solari.

Talentingasis puolėjas jau įėjo į istoriją kaip pirmasis „Real“ įvarčio autorius, gimęs šiame tūkstantmetyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)