Į Niujorką „Victoria's Secret“ šou grįžta po dviejų metų pertraukos – 2016-aisiais apatinio trikotažo mados buvo demonstruojamos Paryžiuje, o 2017 – nors ir su trikdžiais – Šanchajuje.

Podiumu šiemet žengė populiariausios šių dienų manekenės, tarp kurių – Bella Hadid, Kendal Jenner, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Behati Prinslo ir kitos.

Šių metų šou buvo itin svarbus ir Adrianai Limai – po 19 metų ji palieka „angelų“ gretas. Manekenei sunkiai sekėsi tramdyti ašaras užverčiant šį, neabejotinai vieną reikšmingiausių jos gyvenimo lapų.

Apatinio trikotažo gigantė pasirūpino, kad A. Lima būtų išlydėta deramai – prieš pat jai žengiant podiumu, per ekranus buvo rodomas montažas iš įsimintiniausių jos momentų būnant „Victoria's Secret“ angelu. Vaizdo įrašo pabaigoje buvo parašyta asmeninė padėka Adrianai už jos indėlį šiame versle.

Angelo sparnus praėjus vos 5 mėnesiams po gimdymo užsidėjo ir manekenė Candice Swanepoel. Candice prie „Victoria's Secret“ angelų prisijungė 2010 metais ir nedalyvavo tik viename šou. Praėjusiais metais, šou Šanchajuje metu, ji podiumu ėjo jau besilaukdama vaikelio.

E. Hosk šiemet teko neeilinė galimybė vilkėti ryškiausią vakaro žvaigždę – 1 mln. JAV dolerių vertės „Fantasy Bra“ liemenėlę, puoštą daugiau nei 2 tūkst. deimantų.

Šių metų šou vainikavo ir įspūdingi popmuzikos žvaigždžių pasirodymai. Modelių pasirodymą „akomponavo“ dainininkas Shawnas Mendesas, grupė „The Chainsmokers“, atlikėja Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Bebe Rexha, Leela James ir „The Struts“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)