„Kodėl house? Nes tai ne tik šokis – tai bendruomenė, kuri kviečia džiaugtis, linksmintis, bendrauti per šokį ir muziką. Kodėl funky? Nes nešame meilę ir pozityvią emociją, kuri sujungs mus visus vienam tikslui – būti laimingiems ir džiaugtis tuo, ką darome“, – taip apie renginio pagrindinę mintį pranešime spaudai kalba organizatoriai.

Pagrindinėje dalyje, kuri vyks lapkričio 24 d., šeštadienį, gyvos muzikos klubo „Tamsta" parketą kaitins dalyvių šokių kovos. Jų pasirodymus vertins kompetetingi teisėjai net iš keturių šalių – Vokietijos, Rusijos, Lenkijos bei Lietuvos. Visų kategorijų laimėtojų laukia piniginis prizas ir rėmėjų dovanos.

Vakarinė dalis pateiks staigmenų. House muzika nuskambės visiškai kitaip, nei esame pripratę girdėti: didžėjaus pultą pakeis gyvi instrumentai – būgnai, pučiamieji, gitara, sintezatorius. Šio projekto idėja gimė grupės „Keymono“ narių Alvydo Mačiulsko ir Aurimo Rimeikio galvose, kurie dar 2011 metais iš pasaulinių apdovanojimų „The People‘s Music Awards“ parvežė Lietuvai geriausios šokių ir elektroninės muzikos grupės statulėlę.

Tarp „Moon House Orchestra“ narių – ir ypatingas svečias Nnaji, kurio balsas jau daug metų pažįstamas „urban“ džiazo bei ritmenbliuzo scenoje Berlyne. Su šiuo atlikėju anksčiau teko bendradarbiauti mūsų tautiečiams Marijui Adomaičiui-Mario Basanov ir Domui Aleksai.

Renginio anonse išvyskite ir išgirskite, kaip visa tai skamba gyvai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)