Žinoma vizažistė šventės metu su svečiais pasidalino ir savo grožio patarimais. Ji viena pirmųjų išbandė salone teikiamas paslaugas, tad galėjo visus susirinkusius supažindinti su procedūromis, remdamasi asmenine patirtimi.

Nors pastaruoju metu grožio pasaulyje atsiranda ir natūralumo šalininkių, kurios pasirenka nebesidepiliuoti savo kūno plaukelių, Oksana į visa tai žiūri skeptiškai, mat jai depiliacija yra elementari žmogaus higiena.

„Ne, man asmeniškai, visų pirma, tai yra nehigieniška. Visų antra – negražu, tačiau, žinoma, tai yra skonio reikalas. Jokiu būdu neteisiu kitų žmonių pasirinkimo, visada toleruoju įvairias madas, net jei tai ir būtų plaukelių auginimas“, – pasakojo ji.

„Man tai yra estetikos klausimas ir šiais laikais jis yra toks, kad plaukelių turi nebūti. Plačiąja prasme dabar yra madinga švelni, švari oda“, – DELFI patikslino Oksana.

Dainininkė, kuri pati ne vienerius metus sukasi grožio pasaulyje kaip vizažistė, pastebėjo, kad depiliacijos procedūras pamėgo ne tik moterys.

„Depiliacija skirta ne tik moterims. Laikui bėgant ją vis dažniau pamėgsta ir vyrai. Kodėl taip drąsiai sakau? Nes pati dirbu šioje sferoje, tad man tenka girdėti, kad depiliacija dažnai atliekama ne klientei, o klientui. Tiesa, neslėpsiu, man tai iki šiol šiek tiek kelia nuostabą. Maniau, kad vyrams to reikia mažiausiai. Pasirodo, klydau. Jie mielai naudojasi šiomis paslaugomis. Matyt, kažkuriems ypatingai to reikia“, – svarsto pašnekovė.

Pasiteiravus, ar tokias procedūras yra linkęs išbandyti ir jos vyras, krepšininkas Simas Jasaitis, Oksana nusijuokia.

„Ne. Nors visuomet pajuokauju, klausdama, ar užrašyti jį į kokią nors depiliacijos procedūrą. Tačiau tai ir likdavo visada juokais. Jis tikrai tuo neužsiima, jis yra visiškai natūralus vyras“, – šyptelėjo ji.

O štai pati vizažistė savo grožio rutinos tikrai neįsivaizduoja be depiliacijos.

„Tai man tikrai jokia naujovė. Tai yra senas, geras ir patikrintas būdas kovoti su plaukeliais, kuris visada pasiteisina. Ši procedūra itin tinkama toms moterims, kurioms besiskutant skustuvu plaukeliai yra linkę įaugti, atsiranda įvairūs bėrimai, o oda tampa jautri“, – pastebi pašnekovė.

Tiesa, Oksana neneigia, kad pirmi vizitai pas depiliacijos meistrą dažniausiai būna skausmingi.

„Tiesą sakant, patys pirmieji kartai man buvo jautrūs, tikrai nemeluosiu. Tačiau tikėjausi didesnio skausmo. O antrą ar trečią kartą šio pojūčio išvis nebuvo. Kai ateini nebe pirmą kartą, jau žinai, ko tikėtis, todėl jautiesi patogiai, gali atsipalaiduoti“, – tikina žinoma moteris.

„Pirmą kartą išbandantys šią procedūrą žmonės turi nusiteikti tam, kad tai gali šiek tiek būti nemalonu. Žinoma, priklauso dar ir tai, kokią zoną pasirinksite depiliuoti“, – perspėja ji.

Švelnios odos efektas, pasak Oksanos, priklauso individualiai nuo kiekvieno žmogaus, tačiau kuo dažniau kartojama procedūra – tuo rečiau ją reikia atlikti.

„Tikrai nėra taip, kad vieną kartą nusidepiliuosi ir tokią odą turėsi amžinai. Kaip ir visas kitas grožio procedūras, taip ir šią – reikia kartoti. Tiesa, ataugantys plaukeliai yra daug mažesni ir švelnesni“, – pastebi pašnekovė.

Oksana tikina, kad ši procedūra tikrai nėra brangi.

„Tai yra absoliučiai įkandama estetinė procedūra, kuri daugumai yra reikalinga. Tai jokia prabangos paslauga, tai tiesiog svarbu palaikant bendrą žmogaus higieną“, – pasakoja ji.

O. Pikul-Jasaitienei renginyje buvo patikėtos atsakingos pareigos – perkirpti raudoną atidarymo juostelę ir tarti sveikinimo žodį.

Žinoma vizažistė šventės metu su svečiais pasidalino ir savo grožio patarimais. Ji viena pirmųjų išbandė salone teikiamas paslaugas, tad galėjo susirinkusius supažindinti su procedūromis remdamasi asmenine patirtimi.

Kviestiniai vakaro svečiai galėjo ne tik susipažinti su salone teikiamomis paslaugomis, bet ir jas išbandyti.

Šventėje vyko viktorina, kurios metu buvo galima laimėti įvairių prizų, o nuotaiką kūrė didžėjaus grojama muzika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)