Ėjo ėjo laikas, buvo viskas gerai iki kol viena darbuotoja iš skyriaus išėjo atostogų ir mane nusiuntė dirbti į skyrių, kur mėsytė, žuvytė. Turėjau dirbti viršvalandžius, nors mano grafikas buvo iki 9 val. vakaro, o kiekvieną dieną turėjau iki parduotuvės uždarymo pasilikti.

Po to sugrįžo į darbą ta darbuotoja, bet vis tiek mane siųsdavo į tą skyrių, nors man nepatikdavo ir nenorėdavau, bet vadovė manęs nepaklausdavo, ar galiu pasilikti iki uždarymo. Man ji prižadėjo, kad skyriuje būsiu vieną kartą į savaitę, o kuo toliau, tuo daugiau. Manęs niekas neišleisdavo pavalgyti, turėjau pati išsileisti. Atsiprašau, bet nepavalgiusi aš nedirbsiu, mums priklauso 1 val.

Skyriuje visos mano problemos išlenda, man nepatinka ten dirbti. Vieną kartą atėjo pirkėjas, produkciją jam įdėjau į maišelį ir liepė pašildyti. Pašildžiau, padaviau ir klientas nuėjo. Po kurio laiko atėjo tas pats pirkėjas ir liepė man į dėžutę įdėti, o aš nuėjau į administraciją ir pusę valandos verkiau, kol apsiraminau. Praėjus kelioms dienoms nuo šio incidento man vėl liepė eiti dirbti į šį skyrių, aš įsijungiau muzika, kad neliūdėčiau. Atėjo viršininkė ir liepė išjungti muzika, o aš pasakiau tvirtą ne. Tada paskambino mano tiesioginė vadovė, bet aš neatsiliepiau į skambutį. Toji vadovė mane pasirinko ir pamatė, kad aš jai būsiu gera auka, kurią galės išnaudoti. Tiesiog leisiuosi, kad manipuliuotų mano jausmais.

Štai kokia gera regiono vadovė. Ji visus savo darbuotojus apšauks, viskas jai bus negerai ir panašiai. Tiesiog mano tiesioginė vadovė bei nauja vadovė savo visus buvusius darbuotojus atleidžia, kurie buvo geri darbuotojai, juos išnaudoja.

Vieną kartą man pamainos viršininkė supynė kasytę per pietų pertrauką, o gandas praėjo per visą parduotuvę ir iki vadovų kabineto, nes viena darbuotoja pasakė vadovei nejaugi ji neturi ką veikti, kad man kasytę pina. Neikite dirbti į tokias vietas, nes ten vergovė ir paprasti darbuotojai neatlaikę įtampos išeina iš darbo. O aš košmarus naktį sapnuoju arba neužmiegu.

Apie maistą kalbame trumpai kiekvieną dieną – tik vištiena arba keptas „zuikis“. Paaiškinkite, kaip kiekvieną dieną galima valgyti tą patį? Ir aš šeštadienį valgiau vištą ir vos neapsivėmiau, nes jutau, kad seną višta buvo.

Mes negauname vitaminų su maistu, o vien tik prašvinkusią vištą. Sviestas ir grietinė verti tik cento, papigiai viskas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Dirbi aptarnavimo srityje ir tavęs irgi netenkina tavo darbo sąlygos? Nori pasidalinti savo įžvalgomis? Rašyk el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Darbo sąlygos“.