Nekilnojamojo turto investicijų klausimais konsultuojanti jauna moteris pirmiausia susikūrė paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“. Kai per trumpą laiko jos sekėjų skaičius perkopė 10 tūkst., ji nusprendė pagaliau įsiklausyti į savo gerbėjų pageidavimus.

Londone gyvenanti Roxy socialinėje žiniasklaidoje pradėjusi pardavinėti savo kojines ir batelius: pora neskalbtų kojinių kainuoja 20 svarų, o bateliai – 200 svarų.

Šia veikla ketverius metus užsiimanti Roxy sako, kad sėkmingą mėnesį pavyksta užsidirbti iki 8 tūkst. svarų.

„Kai kartą kolegė pagyrė, kad turiu gražias pėdas, susimąsčiau, ar ne metas jas socialinėje žiniasklaidoje parodyti visiems. Tik kol nepradėjau gauti tūkstančių sekėjų žinutes su prašymais ką nors parduoti, nesupratau, kad iš to galima pasipelnyti. Pirmiausia nerodžiau nei savo veido, nei dar ko nors, nes žinojau, kad juos domina tik mano pėdos. Nebuvo jausmo, jog tai, ką darau, yra pernelyg asmeniška. Sulaukiau didelio pasisekimo, netrukus supratau, kad kartais parduodama tuos daiktus galiu neblogai užsidirbti. Paaiškėjo, kad itin sėkmingą mėnesį iš vaizdo įrašų, batų ir kojinių galiu uždirbti iki 8 tūkst. svarų. Ir visai nesvarbu, kiek metų sulauksiu – žinau, kad mano pėdos visada bus paklausios, jos man visada padės užsidirbti pinigų“, – sako Roxy.

Nors ši veikla iš pradžių jaunai moteriai buvo papildomas būdas užsidirbti, dabar ji puikiai supranta, kad, norėdama sėkmingai konkuruoti rinkoje, ji privalo stengtis.

„Skelbti savo pėdų nuotraukas ir vaizdo įrašus buvo labai paprasta, tačiau žmonės ėmė norėti vis daugiau, norėjo kažkokio apčiuopiamo mano pėdų įrodymo. Esu fotografavusi savo pėdas verslo susitikimuose, fotografuodavau slapčiomis po stalu. Vos paskelbusi nuotrauką, sulaukdavau daugybės žinučių su prašymais ką nors parduoti. Taigi, savo verslą perkėliau į skirtingas interneto platformas, neapsiribojau vien socialine žiniasklaida. Staiga vienas vienintelis puslapis internete man pradėjo nešti 2 tūkst. svarų pelną. Du mėnesius avėtus batus pardavinėjau už 200 svarų, o porą neskalbtų kojinių – už 20 svarų. Kai vaizdo įrašas, kuriame nedarau nieko tik judinu kojų pirštus, man uždirbo 200 svarų, supratau, kaip visa tai rimta“, – savo sėkmės istoriją pasakoja Roxy.

Roxy sukūrė „Amazon Wish List“, kur jos sekėjai gali jai nupirkti ką nors iš jos pateikto sąrašo kaip dovaną.

Nors fetišų industrija ir sulaukia prieštaringų vertinimų, Roxy teigia, kad jai tas šurmulys visai patinkąs.

„Man tikrai patinka, ką darau. Manau, kad mane gelbėja blaivus situacijos vertinimas ir tai, kad visą šią veiklą vertinu kaip darbą. Niekada neteko dėl savo veiklos patirti kokių nors nesklandumų asmeniniuose santykiuose, mano artimieji ir draugai puikiai žino, kur verčiuosi. Tikrai smagu grįžti namo po sunkios darbo dienos ir žinoti, kad dar viena tavo pėdų nuotrauka uždirbs pakankamai pinigų. žinau, kad šios veiklos artimiausiu metu neatsisakysiu – pinigai lengvi ir nemaži. Nematau priežasties, kodėl turėčiau tai padaryti“, – pasakoja Roxy.

Roxy ne tik sėkmingai vysto savo verslą, bet ir konsultuoja kitus fetišo modelius.

„Pradėjau konsultuoti įvairius modelius, kaip sėkmingai patekti į fetišų industriją ir užsidirbti pinigų. Nuostabu padėti kitiems ir išmokyti gudrybių, padėjusių prasimušti man. Smagu stebėti, kaip auga žmonių pasitikėjimas savimi. Be to, tik dirbami išvien galėsime įveikti su šia industrija siejamą stigmą“, – sako jauna moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)