27 metų Taylor ir 54 metų Kernas mano, kad su garsiąja pora lyginami dėl moters panašumo į aktorę ir didelio amžiaus skirtumo, rašo mirror.co.uk.

Iš JAV Arizonos valstijos Finikso miesto kilusi pora vieną vakarą bare tiesiog pradėjo flirtuoti vienas su kitu. Tada jie nesitikėjo, jog meilės nuotykis vieną dieną virs santuoka.

Supratę, kad juos vienija meilė muzikai, kelionėms ir vakarėliams, įsimylėjėliai netrukus kartu apsigyveno, o po dar metų sukūrė šeimą.

Taylor ir Kernas Lehmanai

Taylor su savo vyru susipažino per 30 metų geriausią merginos draugę Amandą – ji Kerno dukra. Nors iš pradžių nebuvo lengva, dabar visi trys puikiai sutaria. Kartą pora buvo palaikyta tėvu ir dukra, tačiau tokių atvejų daugiau nepasitaikė. Sutuoktiniai džiaugiasi, kad pagaliau po ne vieno išbandymo jų pasirinkimą palankiai vertina ir artimieji.

Štai ką sako Taylor: „Kai pirmą kartą susitikome, dirbau su Kernu dukra, ji buvo mano geriausia draugė. Jis tuo metu buvo vedęs, aš taip pat turėjau vaikiną. Pirma mintis buvo, jog jis velniškai patrauklus vyras. Mane visada traukė vyresni. Jis esą pagalvojo, kad aš simpatiška. Prie baro ėmėme flirtuoti. Su Amanda buvome pažįstamos metus, labai puikiai sutarėme, o tada pamečiau galvą dėl jos tėčio. Nieko keisto, jog iš pradžių mane persekiojo gėdos ir kaltės jausmas. Laikui bėgant, tai dingo. Ji puikiai supranta, kad visada būsiu šalia, myliu ją, myliu jos tėvą. Kernas labai patrauklus vyras, man patinka, kaip rūpinasi savimi. Labai išsilavinęs, protingas ir lydimas sėkmės. Mus lygina su Catherina Zeta Jones ir Michaelu Douglasu. Manau, labiau dėl jo, o ne dėl manęs. Mus skiria panašus amžiaus skirtumas. Ji brunetė, o jis žilas. Kaip ten bebūtų, mano Kernas atrodo žymiai geriau už Michaelą Douglasą. Žmonės dažnai mums sako, kad esame įspūdinga pora. Tik kartą palaikė tėvu ir dukra. Tai įvyko pas notarą. Pradėjome kaip pamišę juoktis. Kernas paaiškino, kad aš jo žmona – notaras pasijuto labai nejaukiai“, – pasakoja jauna moteris.

„Iš pradžių mano šeima kaip reikiant nerimavo, mama labai liūdėjo, kad įsimylėjau savo draugės tėtį, tačiau jai tai nebuvo naujiena, kad domiuosi vyresniais vyrais. Laikas gydo visas žaizdas, pasimiršta visos nuoskaudos. Puikiai sutariame tiek su mano mama, tiek su mano tėčiu ir pamote. Jie susitaikė, kad kitaip nebus“, – džiaugiasi moteris.

Taylor prisipažįsta, kad sunkiausia buvo priprasti prie įkyrių nepažįstamų žmonių žvilgsnių, tačiau pagaliau nebeerzina ir jie – porai nusispjauti, ką apie juos galvoja nepažįstami žmonės.

„Kai pirmą kartą kartu išėjome į miestą, jaučiausi nesaugi. Atrodė, kad visi žiūri tik į mus, bet tai buvo tik todėl, kad tai buvo nauja patirtis. Žmonės į mus žiūri, nes tiesiog esame išskirtinė pora“, – šypsosi Taylor.

Moteris prisipažįsta nesitikėjusi, kad pora taip greitai susižadės ir susituoks. Intymioje ceremonijoje Kankune dalyvavo 25 artimiausi poros žmonės.

„Supratome, kad turime labai daug bendro, tačiau nė vienas nesitikėjome, kad susituoksime ir dar taip greitai. Atsitiko, kas turėjo atsitikti – mus suvienijo muzika. Esame dvi senos sielos. Įsimylėjau jo asmenybę, štai kur jo patrauklumo paslaptis. Jis labai linksmas, mėgsta bendrauti, dievina vakarėlius, yra labai žavus. Vertinu jo amžių, patirtį, išmintį. Jis man suteikia saugumą, manau, kad tai labai svarbu“, – teigia Taylor.

Užuot galvoję apie atžalas, sutuoktiniai sako šiuo metu labiausiai vertinantys laisvę, leidžiančią nevaržomai keliauti ir šėlti iki paryčių.

„Kodėl turėčiau keisti savo gyvenimą? Myliu gyvenimą tokį, koks jis yra dabar, mėgaujuosi laisve, kartu mums labai smagu. Kiekvienais metais bent savaitę praleidžiame Meksikoje. Tiek ir trunka vakarėlis. Nepaisant to, esu namų žmogus. Mėgstu būti namuose, gaminti, patinka ir namų ruoša. Labai mylime ir didžiuojamės savo namais, visada džiaugiamės priimdami svečius“, – atvirauja Taylor.

Nors sutuoktinius skiria 27 metų skirtumas, jie negalvoja, kas bus, kai Kernas mirs.

„Esame aptarę šiuos klausimus, tikrai nebuvo lengva tai padaryti. Niekas nežino, kas mūsų laukia. Rytojaus niekas nepažadėjo. Juk gali nutikti bet kas“, – surimtėja jauna moteris.

Pagaliau prabyla ir jauną žmoną turintis Kernas: „Taylor mane sužavėjo savo humoro jausmu, ji labai gyvybinga, tačiau neabejotinai turi seną sielą. Be to, labai didelę širdį, ji labai gera ir lojali. Svarbiausia, kad ji mano geriausias draugas, kuriuo galiu besąlygiškai pasitikėti ir apie viską kalbėtis. Dar noriu pasakyti, kad, nori to ar ne, už mūsų susitikimą atsakinga būtent Amanda. Nei aš, nei Taylor nesitikėjome, kad mūsų santykiai taps tokie rimti. Kai supratau, kad pamečiau galvą, atėjo suvokimas, kad sau antrąją pusę renkuosi tik pats – ne mano vaikai, kuriuos be proto myliu“.

Kernas pataria visiems nesukti galvos dėl amžiaus skirtumo ir aplinkinių reakcijos.

„Jei jaučiatės laimingi, atsirado ryšys, tai tik jūsų reikalas, ir kitų nuomonė neturėtų būti svarbi“, – teigia Kernas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)