73 metų hito „American Pie“ dainininkas ir 24 metų realybės šou „Catfish“ dalyvė socialinėje žiniasklaidoje oficialiai pranešė esantys pora, kai pasidalino savo nuotraukomis iš kelionės po Prancūziją.

„Svajonė su mano meile“ parašė P. Dylan prie nuotraukos, įkeltos į „Twitter“, kurioje pora stovi priešais Eifelio bokštą. Įsimylėjėliai taip pat apsilankė Luvro muziejuje ir Versalyje. Prieš kelias dienas P. Dylan, išvykusi su D. McLeanu į turą po Europą, pavadino savo mylimąjį „mano gyvenimo meile“.

Kalbos apie romantiškus poros santykius pasigirdo kovo mėnesį, kai jie buvo kelis kartus pastebėti kartu Jungtinėje Karalystėje, kur dainininkas surengė savo pavasarinį turą. Pirmą kartą savo ir D. McLeano nuotrauką į socialinę žiniasklaidą modelis įkėlė 2016 metų lapkritį ir nuo to laiko pasidalino daugybe fotografijų, tarp kurių buvo ir šio mėnesio pradžioje pasirodžiusi gimtadienio žinutė. „Su gimtadieniu, mano brangusis, mano nuostabusis, mano gyvenimo meile, mano viskas“ buvo prierašas prie nuotraukos, kurioje mergina sėdi D. McLeanui ant kelių.

Dainininkas nuo 1969 iki 1972 metų turėjo žmoną Carol. Nutrūkus šiems santykiams, 1987 metais jis vedė Patrisha Shnier, su kuria santuokoje išgyveno 29 metus ir išsiskyrė 2016 metais.

P. Dylan išgarsėjo 2017 metais pasirodžiusi MTV realybės šou „Catfish“, taip pat „Playboy“ ir „MAXIM“ interneto svetainėse.
„Catfish“ buvo pasakojama apie incidentą, įvykusį 2011 metais, kai P. Dylan (tada žinoma kaip Paris Roxanne ir Paris Dunn) tebuvo septyniolika. Tuo metu ji užmezgė internetinius santykius su NBA žaidėju Chrisu „Birdman“ Andersenu, su kuriuo dažnai keitėsi žinutėmis ir net labai atviromis nuotraukomis. Galų gale abu išsiaiškino, kad jiedu bendravo ne tarpusavyje, o su kanadiete Shelly Chartier, kuri sukūrė šį planą, siekdama prievarta išgauti pinigus iš krepšinio žvaigždės.

Kaip pranešė „The Blast“, 2015 metais Sh. Chartier buvo suimta ir apkaltinta sukčiavimu, jai buvo skirta 18 mėnesių laisvės atėmimo bausmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)