Mirror.co.uk pateikia aštuonias istorijas, nutikusias būtent tą legendomis ir pasakomis apipintą metų dieną:

1. 9 m. mergaitę su Helovino kostiumu pašovė giminaitis, palaikęs ją skunku.

Pernai per Heloviną Pensilvanijos valstijoje vienuose namuose vyko Helovino šventė. Jos metu mergaitė išėjo į kiemą.
Policininku teigimu, mergaitė vilkėjo juodą kostiumą ir buvo užsidėjusi juodą skrybėlaitę su baltais kutais.
Giminaitis pamanė, kad tai skunkas ir pašovė mergaitę į petį, ranką, nugarą ir kaklą. Mergaitę skubiai išvežė į ligoninę.

2. Amerikoje Ronaldui Clarkui O‘Bryanui įvykdė mirties bausmę už tai, kad jis 1974 m. nužudė 8 m. sūnų, davęs jam kalio cianidu užnuodytą saldainį.

Pasadenos, Teksaso valstijos gyventojas didžiule suma apdraudė dviejų vaikų gyvybes. Jis davė apnuodytų saldainių ne tik sūnui ir dukteriai, bet ir keturiems svetimiems vaikams. Bet tik jo sūnus Timothy‘is suvalgė saldainį ir mirė.

C. O‘Bryanui įvykdė mirties bausmę 1984 m. kovą.

3. 1992 m. nušovė į Helovino vakarėlį bandantį patekti studijų mainų programos studentą Yoshihiro Hattori (16 m.).

Y. Hattori su kitų studijų mainų programos studentu Webbu Haymakeriu atėjo į Luizianos valstijoje, Baton Rouge vykstantį vakarėlį. Pagrindinių durų niekas neatidarė, todėl jie nusprendė pasibelsti į galines duris.

Deja, šventė baigėsi liūdnai – namų šeimininkas palaikė studentus vagimis ir nušovė Y. Hattori.

4. Kai 2005 m. Helovino vakarą vieni Frederikos miesto gyventojai pamatė nuo medžio kabantį kūną, pamanė, kad tai – šiurpi dekoracija.

Deja, jie klydo. Iš tiesų ten buvo 42 m. moters kūnas. Jis kelias valandas prakabėjo, kol gyventojai pagaliau suprato, kad tai – pasikorusi moteris.

5. Deja, žinoma ne viena liūdna istorija, kai žmonės, norėdami išgąsdinti aplinkinius, netyčia pasikorė.

1990 m. 15 m. Williamas Anthony‘is Odemas iš Šiaurės Karolinos imituodamas kartuves iš tiesų pasikorė.

6. Vienas šiurpiausių su Helovinu susijusių įvykių nutiko 2004 m. Kalifornijoje, Napos slėnyje.

Kartu gyvenusios Adriane Insogna, Leslie Ann Mazzara ir Lauren Meanza leido vakarą namuose, vaišindamos užsukančius persirengusius vaikus, prašančius „pokšto ar saldainio“.

Apie 2 val. nakties Lauren pabudo, išgirdusi šaukiančią Adriane. Apimta siaubo ji išbėgo į lauką, bet šauksmas vėl pasigirdo viduje. Įbėgusi į vidų mergina pamatė, kad abi jos draugės subadytos peiliu.
Ji išbėgo iš namų ir iškvietė medikus pagalbos telefonu 911. Vis tik abi jos draugės vėliau mirė. Žudikas buvo artimiausios Adriane draugės sužadėtinis Ericas Copple‘as, jis ryžosi žmogžudystei, nes pavydėjo draugystės tarp Adriane ir savo sužadėtinės.

7. 1998 m. Karlas Jacksonas (21 m.) su mergina išėjo parsivesti iš Helovino vakarėlio jos 9 m. sūnaus.

Kol jie laukė, paauglių grupelė ėmė mėtyti į automobilį kiaušinius. K. Jacksonas išlipo, norėdamas juos sudrausminti. Kai jis vėl įsėdo į automobilį, vienas paauglys išsitraukė pistoletą ir nušovė K. Jacksoną, pataikęs jam į galvą. Vyras mirė iš karto, o žudiko taip ir nerado.

8. 2009 m. Vudbridže, Virginijos valstijoje tris paaugles užpuolė Aaronas Thomasas. Grasindamas pistoletu, jis seksualiai išnaudojo dvi mergaites. Trečiajai pavyko paskambinti iš savo mobiliojo mamai, tada A. Thomasas pabėgo. Ji sulaikė po dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)