Aktorius Oliveris Jacksonas Cohenas „Metro“ sakė, kad dirbdamas seriale patyrė antgamtinių patirčių – esą matė dalykų, kurių nėra. Jo kolegė Elizabeth Reaser vargo dėl nemigos.

„Žinote, mes aktoriai, mūsų fantazija labai laki. Ruošdamasis vaidmeniui, pradėjau sau teigti, jog naktimis kažkas prisėda ant mano lovos krašto ir panašias nesąmones“, – juokiasi O. J. Cohenas, seriale vaidinantis nuo narkotikų priklausomą Luke‘ą Crainą.

E. Reaser, vaidinanti jo vyresniąją seserį Shirley, pridūrė: „Su vaiduokliais susidurti neteko, bet esu tikra, jog pasąmonėje po devynis mėnesius trukusių filmavimų šis tas išlieka. Sutriko miegas, tikrai jaučiausi einanti iš proto“.

"The Haunting of Hill House" aktoriai

O. J. Cohenas pertraukė savo kolegę: „Pamenu, kartą tau paskambinau jau pasibaigus filmavimui, o tu pasiskundei, kad ir vėl nemiegojai“.

Taip, negalėjau miegoti, nes kai tiek laiko dirbi su tokiais dalykais, greitai jų palikimo atsikratyti nepavyks. Tarsi kūnas imtų nebesuprasti, kad jūs apsimetinėjate“, – pridūrė aktorė.

Dešimties dalių „Netflix“ sukurta siaubo drama paremta 1959 metais Shirley Jackson parašytu tokio pat pavadinimo romanu.

Tiek knyga, tiek serialas pasakoja apie Crainų šeimą ir jų penkis vaikus, paranormalių reiškinių išgintus iš jų namų „Hill House“. Tik praėjus 26 metams suaugę vaikai sugrįžta akis į akį susitikti su savo demonais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)