Socialiniuose tinkluose ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame, rodos, įprasta situacija Kijevo gatvėse: nedidelė automobilių grūstis. Tačiau tolumoje matyti, kaip „KamAZ“ sunkvežimis iš antrosios juostos persirikiuoja į pirmąją ir nemažindamas greičio užkliudo nedidelį krovininį automobilį, vėliau – kelis lengvuosius.

Natūralu, netoli vienas kito stovėję automobiliai tampa grandininės reakcijos dalimi: vienas po kito įvyksta virtinė didesnių ir mažesnių avarijų, skelbia „inforesist.org“.

Kaip teigia Ukrainos pareigūnai, šioje avarijoje buvo sužaloti penki žmonės, vienai merginai prireikė gydymo ligoninėje. Tačiau atsakymo, kas nutiko „KamAZ“ vairuotojui, kuris nesustabdė automobilio, nepateikiama.

DELFI primena, kad panašus eismo įvykis buvo nutikęs ir Vilniuje, ant Tūkstantmečio gatvės viaduko. Tąkart laiku nesustojęs vilkiko vairuotojas sugebėjo sudaužyti dvi dešimtis automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)