Prie nuotraukos jis rašė: „1, 2, 3, 4....5! Svajonės pildosi! Įsimylėję ir laimingi – be galo, be krašto!!!“. Kaip žinoma, pora jau augina tris mergaites ir berniuką, o jo žmona Jurgita Krivickienė televizijos eteryje jau yra minėjusi, kad norėtų su vyru susilaukti ir daugiau vaikų.

DELFI susisiekus su pačiu žinomu vyru pakomentuoti nuotrauką jis atsisakė ir nepaaiškino, ar iš tiesų ji reiškia džiugų laukimą jų šeimoje.

Keturis vaikus auginanti Kristupo ir Jurgitos pora neretai sulaukia komplimentų. Daugelis jų porą vadina itin tvirta, o šeimą - tikru pavyzdžiu.

Prodiuserio vestuvės įvyko dar 2003 metais. Pirmąją Kalėdų dieną susituokę įsimylėjėliai santuokos įžadus atnaujino lygiai po dešimties metų ir 2013 metais surengė sau dar vieną meilės šventę. Šia proga buvo pakrikštytos ir trys jų dukterys Atėnė, Elada bei Fausta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (529)