Modelis ištekėjo ketvirtadienį Niujorke, tačiau apie garsenybės vestuves iki šiol yra labai mažai informacijos. Savo socialiniame tinkle ji pasidalijo tik vienu kadru, kuriame - laiminga jaunavedžių pora, o nuotaka vilki įspūdingą klasikinio stiliaus suknelę.

Poros sužadėtuvės įvyko prieš tris mėnesius. 33-ejų vyras mylimajai pasipiršo po šešerius metus trukusios draugystės. Jau tuomte jie kalbėjo, kad jų vestuvių ceremonija turėtų būti privati ir nedidelė.

Kalbama, kad tarp visų 80-ies svečių šventėje dalyvavo Josho seserys Dara ir Nicole, jo tėvai Charlesas ir Seryl vei brolis Jaredas, kuris atvyko su savo žmona Ivanka Trump ir trimis jų vaikais.

Iš supermodelio pusės šventėje dalyvavo visos trys jos seserys ir tėvai Tracy bei Kurtas. Žinomos motres krikšto tėvas Derekas Blasbergas taip pat nepraleido šios svarbios šventės.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)