Socialiniame tinkle „Instagram“ sportininkė su savo tūkstančiais gerbėjų pasidalino nuotrauka, kurioje matyti jos kojos, kurias puošia plaukeliai.

Mergina didžiuodamasi pridūrė, kad nuo šiol jai nereikia plaukų skustuvo ar depiliacijos ir priklauso moteriškai bendruomenei. „Pasirodo, kad dabar esu „Išlaisvink plaukelius“ dalimi“, – rašė ji.

Kartu su nuotrauka R. Meilutytė pasidalino ir žinute, kurioje ji paaiškino, kodėl nusprendė nebeskusti kojų.

„Po ilgo laiko, kuomet aš skutau savo kojas, vieną ar du kartus metuose aš galiu džiaugtis radusi tinkamą laiką to atsisakyti. Žiemą juk taip yra žymiai šilčiau, nei būnant su nuskustomis kojomis. Taip pat, kai tau nereikia nuolat dirginti odos su skustuvo ašmenimis, oda tampa kur kas švelnesnė. Linkiu gražios dienos visiems“, – brūkštelėjo plaukikė.

Nesigėdyti kūno plaukuotumo moterys yra skatinamos vis dažniau. Kojų, pažastų depiliacijos dažnai atsisako ir pasaulio garsenybės, kovojančios už moterų teises ar pasirinkimo laisvę.

Rūtos Meilutytės kojos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)