Prašau paaiškinti, kodėl vis dar maži vaikai, atėję profilaktikai ir skiepams, turi laukti koridoriuje kartu su kosinčiais ir karščiuojančiais pacientais? Kodėl nėra paskirtos atskiros priėmimo valandos?

Su dukryte priklausom „Medica“ klinikai Laisvės pr. 64, Vilniuje. Kai atėjome skiepytis, turėjome laukti koridoriuje su sergančiaisiais. Praeitą kartą irgi atėjom skiepams, tai koridoriuje pilna buvo sergančių, pasigavom virusą, dukrytė dvi savaites prasirgo, o jai dar net dvejų metukų nėra.

Kodėl taip nesirūpinate savo pacientų gerove? Sergantys užkrečia sveikus, o gydytojams tik padvigubėja darbo...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Komentuoja CGP klinikos Kokybės ir audito vadovas Edgaras Balaika

UAB „MediCA klinika“ visada reaguoja į kylančias problemas ar neaiškumus ir ieško būdų joms išspręsti bei taip tobulėti. Kiekvienas paciento prašymas ar nusiskundimas yra sprendžiamas atskirai, todėl ir Jūsų minimos pacientės nusiskundimo atveju buvo inicijuotas vidinis patikrinimas (pacientės nusiskundimas gautas 2018 m. spalio 11 d.). Su detaliomis minėto patikrinimo išvadomis pacientė buvo supažindinta asmeniškai 2018 m. spalio 17 d.

Galime patikinti, kad buvo nustatyti vidiniai UAB „MediCA klinika“ padalinio (veikiančio adresu: Laisvės pr. 64A, Vilnius) darbo organizavimo gerinimo veiksmai siekiant pagerinti pacientų registravimo pas gydytojus tvarką (pagal turimas galimybes diferencijuojant ūmios ligos pasireiškimo atvejus ir profilaktinius vizitus). Labai tikimės, kad šie veiksmai leis užtikrinti, kad panašūs atvejai ateityje nepasikartotų.