Kaip rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai, spalio 25 dieną, ketvirtadienį, duris atvers prekybos tinklo parduotuvės Visagine ir Elektrėnuose. Trijų naujų parduotuvių atidarymai šiuose Lietuvos miestuose iš viso sukurs daugiau nei 90 naujų darbo vietų.

Į naująją parduotuvę Elektrėnuose, įsikūrusią adresu Sabališkių g. 1D, užsukti patogu bus ne tik vietiniams gyventojams, bet ir keliaujantiems magistraliniu keliu A1. Prie pat autostrados Kaunas-Vilnius įsikūręs „Lidl“ pirkėjų kasdien lauks nuo 7 iki 22 val.

Tuo metu „Lidl“ parduotuvė Visagine atsidarys ir kasdien veiks nuo 8 iki 22 val. Ji pastatyta centrinėje miesto dalyje – Veteranų g. 9, buvusio viešbučio „Aukštaitija“ vietoje. Bendradarbiaujant su vietos savivaldybe ir kuriantis Visagine, buvo atsižvelgta ir į vietos bendruomenės poreikius, to rezultatas – netoli naujosios parduotuvės įrengta vaikų žaidimo aikštelė su poilsio zona, o Veteranų g. šalikelėje įrengti takai pėstiesiems bei nauja autobusų stotelė.

„Tikime, kad „Lidl“ plėtra Palangoje, Visagine ir Elektrėnuose padidins konkurenciją, o tai darys teigiamą spaudimą prekių kainų lygiui bei atitinkamai bus naudinga vartotojams. Sparti mūsų plėtra prisideda ir prie užimtumo regionuose didinimo – per visas tris spalio mėnesį atidarytas parduotuves iš viso bus sukurta beveik šimtas naujų darbo vietų“, – sakė „Lidl Lietuva“ centrinės tarnybos vadovas Marius Kybartas.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 39 prekybos tinklo parduotuvės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)