Dainininkė dalyvavo „Hanro“ parduotuvės atidaryme Rodeo Drive, Beverli Hilse. Tai – brangiausia firminių parduotuvių gatvė visoje Kalifornijoje. Simona taip pat apsilankė „SU“ žurnalo 18-ojo gimtadienio šventėje, kuri netrukus virto žvaigždžių vakarėliu.

Kaip rašoma spaudos pranešime, šiuose renginiuose knibždėte knibždėjo žymių žmonių. Simonna raudonuoju kilimu žengė kartu su aktoriais iš įvairių serialų, tokių kaip „Sherlock“ ar „Gossip Girl“, dainininkų, realybės šou, mados, televizijos bei radijo žvaigždžių.

„SU“ žurnalo renginį vedė „Miss America 2018“, jame dalyvavo žymiausi dizaineriai, mados atstovai, bei kitos tituluotos gražuolės – „Miss California“, „Miss Texas“ ir t.t.

Lietuvė raudonojo kilimo organizatorius bei vakarėlių dalyvius kerėjo puikiu humoro jausmu, gera nuotaika ir energija.

„MaximoTV“ darytame raudonojo kilimo užkulisių vaizdo įraše galima girdėti, kaip Simona juokavo sakydama, kad „visi čia labai pozuojantys. Gal padarome smagesnių nuotraukų?“. Kaip rašoma spaudos pranešime, visiems tai tikrai patiko. Simona ant raudono kilimo bendraudama su visais spaudos atstovais praleido rekordinį laiką – daugiau nei 10 minučių. Spaudos atstovai norėjo kalbinti ir fotografuoti lietuvaitę.

Kaip pasakoja pati Simona, jos gyvenimas JAV klostosi gerai. Ji jau yra pasirašiusi kontraktus filmams net 2020 metams. Merginai ir veiklos be aktorės karjeros tikrai nestinga – kiekvieną savaitę mergina yra kviečiama į įvairius pristatymus, renginius, vakarėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)