„Sakoma, kad gyvenimas būtų gražesnis, kiekvienas žmogus per dieną turi atlikti bent vieną gerą darbą. Ir aš pats važiuodamas pro šią vietą mažiausiai į dieną du kartus nusprendžiau, kodėl nepagyvinti šios vietos“, – pasakoja Gytis, įleisdamas į tvenkinį savo užaugintų žuvų.

„Kiekvieną kartą važiuojant pro šalį pats geriausias gamtos atlygis tai bus šypsena, kuri tikrai savaime pasirodys. Parkui – nauja gyvybė, miestiečiams – grožis, stebint nuo šio tilto, o žvejams – neeilinė pramoga, sugavus užaugusią šią taurią žuvį. <...> Mieli kolegos, gerbkit vieni kitus, gerbkit gamtą ir, svarbiausia, jos išteklius. Leiskit toms žuvims užaugti, nes pagauta ji jūsų nei sotesniais, nei turtingesniais nepadarys. Netgi priešingai – jūs pažeminsit ne tik save, bet ir kolegas, o svarbiausia – pačią gamtą“, – į žvejų bendruomenę kreipėsi Gytis.

Kablys.lt palaiko gerus darbus ir gražias nesavanaudiškas akcijas. Gytis mus įkvėpė skatinti sąmoningus žvejus prisidėti prie gamtos išsaugojimo ir naujos atsakingos žvejų kartos kūrimo. Darykite gerus darbus, kelkite nuotraukas ar vaizdo įrašus į Kablys.lt Facebook paskyrą arba žymėkite juos grotažyme #zvejaizuvims, o mes būtinai jais pasidalinsime savo portale. Kartu galime keisti žvejybos kultūrą.