UFC dvikovoje Las Vegase airį smaugimo veiksmu įveikęs Ch. Nurmagomedovas greitai sulaukė C. McGregoro atstovų bandymų tartis dėl revanšinės dvikovos.

Visgi, Rusijos kovotojo dėdės A. Nurmagomedovo teigimu, toks pasiūlymas buvo atmestas ir dar viena kova tarp Chabibo ir Conoro niekada nebeįvyks.

„Chabibui jis nebeįdomus. Jis su McGregoru nebekovos niekada ir už jokius pinigus. Aš žinau, kad jau buvo siūlytas revanšas. Ir už revanšą airio atstovai siūlė 15 milijonų dolerių. Vien už tai, kad Chabibas sutiktų. Tačiau jis pasakė „ne“. Tegul Conoras stojasi į eilę, tegul kovoja su kitais. O Chabibas nori susikauti su Tony Fergussonu, o vėliau apskritai užbaigti karjerą“, – duodamas interviu „Sport-Express“ laikraščiui atskleidė A. Nurmagomedovas.

Prieš keletą dienų žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose nuskambėjo žinia, kad Ch. Nurmagomedovas nori mesti iššūkį JAV bokso superžvaigždei Floydui Mayweatheriui, pareiškęs, kad „Karalius yra tik vienas“.

Socialiniuose tinkluose jau pasirodė ir F. Mayweatherio susidomėjimas jam metamu iššūkiu, tačiau kol kas galima tik spėlioti, ar kad kova tarp 41-erių boksininko ir 30-mečio apskritai gali įvykti.

Primename, kad prieš pusantros savaitės įveikęs C. McGregorą, iš karto po kovos Las Vegase Ch. Nurmagomedovas sukėlė masines muštynes, kurias iki šiol narplioja Nevados valstijos sporto komisija.

Visgi iškovoto čempiono titulo dėl šio incidento Ch. Nurmagomedovas neprarado.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)