J. Starinskaitė pranešime spaudai pasakoja, kad ši daina turėtų patikti visiems įsimylėjėliams, kurie meilę mato kaip nesibaigiantį nuotykį.

„Daina yra apie meilę, kuria besąlygiškai tiki. Ji yra apie vaikiną, su kuriuo man niekas nebaisu ir su juo galiu leistis į nutrūktgalviškiausius nuotykius. Mūsų meilės istorija vyksta naktį ir jai negalioja jokios taisyklės…“ – intriguoja Justė.

Dainos žodžius parašyti Justei padėjo jos sesuo, dainininkė Daiva Starinskaitė, muziką kūrė kartu su ilgamečiu kolega Alvydu Mačiulskiu.

„Tikiu, kad ir Daiva, ir aš esame patyrę tokią meilę, tačiau nesinorėjo tiesmukai visko pateikti – jau turiu tokių dainų. Stengėmės tą jausmą aprašyti taip, lyg tai būtų ištrauka iš veiksmo filmo. Kiekviename veiksmo filme yra nusikaltimas, įtariamieji, intriga, romanas ir… viską vainikuojanti meilės istorija. Ši idėja gimė kuriant dainos pirmuosius akordus. Kuriant muziką kartu su Alvydu, matėme vaizdinius, tuomet viską papasakojau sesei, o ji mintis sudėliojo į rimą“, – apie kūrybos procesą kalbėjo J. Starinskaitė.

Kviečiame išgirsti dainą ir įvertinti vaizdo klipą:

J. Starinskaitė turi savitą kūrybinį braižą, nuo jo nepabėgo ir kurdama šią dainą. „Ši daina turi šiek tiek senamadiškos stilistikos, stengiausi 80-ųjų skambesį pritaikyti 2018 metams“, – juokėsi Justina.

Justė sako, kad įkvėpimo semiasi iš įvairiausių gyvenimiškų patyrimų – jos kūrybai įtaką daro kelionės, spalvos, kvapai, nuotykiai, filmai, koncertai, vaizdo klipai, knygos, muzika ir, svarbiausia, artimų žmonių istorijos.

„Labai retai jaučiu „įkvėpimo“ jausmą, kuris mane fiziškai sodintų prie dainos kūrimo. Mano gyvenime įkvėpimas yra darbo procesas, o daina yra viso to rezultatas. Muzikuoti yra didelė dovana, tačiau savo karjeros istorijoje turiu tik kelias dainas, kurios gimė labai paprastai.
Šią dainą, kaip ir daugelį, kurėme ilgai. Keitėsi vizijos, melodijos, žodžiai. Visuomet stengiuosi, kad daina turėtų mintį ir, svarbiausia, kad nuoširdžiai man patiktų. Tai pasiekti nėra labai lengva“, – pasakojo J. Starinskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)