Aštuoniskart olimpinis sprinto čempionas pastaruoju metu treniruojasi su australų A lygos komanda „Central Coast Mariners“ ir draugiškose rungtynėse praėjusį penktadienį pelnė du įvarčius.

Tikra naujiena jam tapo iš Asada organizacijos gautas raštas. „Vaikinai, aš baigiau lengvaatlečio karjerą 2017 metais ir norėčiau tapti futbolininku, tačiau pažvelkite į tai“, – socialiniuose tinkluose rašo U. Boltas.

Oficialiame rašte teigiama, kad U. Boltas turės duoti kraujo ir šlapimo mėginius.

„Aš juk net nesu profesionalus futbolininkas. Jūs rimtai?“ – nustebęs klausė 100 ir 200 m pasaulio bėgimo rekordininkas. – Paklausiau vienos ponios, kodėl esu tikrinamas, nors neturiu kontrakto su klubu. Sulaukiau atsakymo, kad esu elitinis atletas ir to užtenka. Tuomet ok“.

Australijos futbolo federacija yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su Asada, pagal ją tikrinami dėl dopingo gali būti ir testuojami žaidėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją