Tiesa, dar visai neseniai sklandė gandai apie tai, kad M. Markle mamos Dorios kraustymasis į Londoną taip pat gali būti susijęs su buvusios amerikiečių aktorės M. Markle nėštumu. Jos mama ne kartą sakė, kad norėtų senatvėje savo laiką skirti vaikaičiams ir padėti dukrai rūpintis vaikais.

62-ejų karališkosios šeimos atstovės mama jau kuris laikas gyvena Didžiojoje Britanijoje. Ne paslaptis, kad du mokytojai Dorią mokė rūpintis kūdikiu ir dukart per savaitę lankė ją jos pačios namuose Anglijoje.

„Meghan nori išvengti būtinybės samdyti personalą, kai vaikelis gims. Geriausias sprendimas, žinoma, yra tai, kad kūdikiui gimus atsikraustys jos mama ir padės rūpintis mažyliu. Tai realu ir dėl to, kad Doria pati visada norėjo tai daryti. Ji jau specializuojasi ir nėščiųjų jogoje", – sakė porai artimas šaltinis.

Šiuo metu moteris aktyviai mokosi rūpinimosi kūdikiais pradmenų, maitinimo ir pirmosios pagalbos. Šiuose kursuose taip pat mokoma rūpintis mama po gimdymo.

Primename, kad būtent Doria buvo vienintelė M. Markle šeimos narė, kuri dalyvavo karališkosiose vestuvėse ir neilgai trukus pradėjo planuoti kraustymąsi į Londoną, rašoma dailymail.co.uk.

Pora susituokė 2018 metų gegužės 19 dieną. M. Markle, išsiskyrusi mulatė iš Los Andželo, laikoma šviežio oro gūsiu karališkojoje šeimoje, kuri, kaip dažnai manoma, yra pernelyg įsikibusi tradicijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)