Aktoriaus darbą šiame mistikos elementų kupiname trileryje galima pavadinti vienu iš seksualiai atviriausių jo vaidmenų, rašo „The Sun“.

Filme yra ne vienas epizodas, kuriame N. Cage‘as imituoja seksualinę ekstazę, užvaldančią siautulingų glamonių su šviesiaplauke moterimi įkarštyje.

N. Cage‘o suvaidintas personažas – tai vienišas, tatuiruotas sunkvežimio vairuotojas, vardu Joe.

Įsibėgėjant filmo siužetui jis beprotiškai įsimyli mistikos gobiamą tarpininkę Julie. Pastarosios duktė Billie tuo metu yra per plauką nuo mirties po važiuojant motociklu patirtos siaubingos avarijos.

Julie pabando sugrąžinti dukterį į gyvenimą, bet per klaidą prišaukia mirusią Joe žmoną Mary ir ši tarsi apsigyvena Billie kūne.

Kai taip nutinka, N. Cage‘o personažas įsipainioja į santykius su apsėstąja Billie.

Rutuliojantis filmo įvykiams Billie liepia Joe garsiai skaityti knygą tuo metu, kai jie intymiai santykiauja.

„Between Worlds“ – tai vienas iš trijų šiemet išleistų arba dar pasirodysiančių filmų, kuriuose vaidina N. Cage‘as. Be jo turėsime galimybę pamatyti ir „Žmogus voras. Į naują visatą“ („Spider-Man: Into the Spider-Verse“).

Kiek anksčiau šią savaitę amerikiečių kino žvaigždė buvo apkaltintas nederamu elgesiu. Apie priekabiavimą prabilusi moteris tvirtino anksčiau buvusi N. Cage‘o bičiulė.

Nuo 2017 metų birželio su Holivudo aktoriumi kartkartėmis susitikinėjanti Vickie Park tvirtino, kad priekabiavimo faktas įvyko per Vienoje vykusį filmų festivalį, kai N. Cage‘as buvo gerokai paveiktas svaigalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)