„Galimybė sumokėti telefonu didžiausiame kavos išsinešti tinkle artina mus prie vieno iš kertinių tikslų - laisvalaikio be piniginės. Manome, kad mokėjimus telefonu už kavą įvertins technologinėms inovacijoms atviriausi Z ir Y kartų miestų gyventojai. Jiems patiks ir greita registracija bei laisvė, kurią patirs mokėdami su „MoQ“: atsiskaitymas veikia nepriklausomai, ar naudojatės iOS ar „Android“ operacine sistema, taip pat nepriklausomai nuo to, kurio Lietuvos banko ar ryšio operatoriaus klientas esate”, - bendrovės „Mobilieji mokėjimai“ pranešime sako jos vadovė Monika Rimkūnaitė-Bložė.

Mokėjimus telefonu su programėle priima parduotuvės „Rimi“, degalinių tinklas „Viada“, mobiliojo ryšio operatoriai, kavinės, restoranai ir kitos vietos - iš viso daugiau nei 700 fizinių atsiskaitymo taškų ir beveik 95 proc. Lietuvos interneto parduotuvių ir kitų svetainių.

Įmonė „Mobilieji mokėjimai“ lygiomis dalimis priklauso mobiliojo ryšio operatoriams „Bitė Lietuva“, „Tele2“ ir „Telia Lietuva“. Lietuvos bankas bendrovei „Mobilieji mokėjimai“ yra suteikęs elektroninių pinigų įstaigos ribotos veiklos licenciją, reikalingą vykdyti su momentiniais mokėjimais susijusią veiklą. Mobiliojo ryšio operatoriai yra gavę Europos Komisijos leidimą kartu kurti bendrą mobiliųjų mokėjimų paslaugos teikimo platformą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)