„Baskonia“ į Kauną atskrido ketvirtadienio vakarą, o penktadienį surengė vieninteles savo pratybas „Žalgirio“ arenoje, kurioje 19.45 val. prasidės Eurolygos rungtynės.

Anot P. Martinezo, „Žalgiris“ panaudojo „Instant Replay“ sistemą, kad įrašytų svečių treniruotę.

„Pastaba, kurią verta prisiminti: po treniruotės varžovų aikštėje pasižiūrėti, ar visa treniruotė nebuvo nufilmuota ir įrašyta. (Ir netikėti, kai tau sako, jog tai buvo atsitiktinumas)“, – socialiniame tinkle „Twitter“ ironizavo „Baskonia“ treniruojantis katalonas, netiesiogiai leisdamas suprasti, kad jo komandos treniruotė buvo įrašyta.

Šis P. Martinezo pareiškimas nepraslydo pro akis ir Eurolygai, tačiau ši išteisino „Žalgirį“ ir paaiškino, kas gi iš tikrųjų per treniruotę įvyko.

Oficialiame Eurolygos rašte teigiama, kad sužinojus apie incidentą iškart po treniruotės visi padaryti įrašai buvo ištrinti ir apie tai informuotos abi pusės.

Per klaidą sistema iš tikrųjų įrašė visą „Baskonios“ treniruotę, o tai prieštarauja Eurolygos taisyklei, rungtynių dieną komandoms garantuojančiai privatumą.

Visgi namų ekipa Kauno „Žalgiris“ nebuvo atsakingas už šių vaizdo įrašų atsiradimą ir neturėjo prieigos nei prie kamerų, nei prie jų nufilmuotos medžiagos.

Eurolyga pažadėjo stengtis, kad tokie incidentai ateityje nebepasikartotų.

Galima prisiminti, kad praėjusiame Eurolygos sezone pats Š. Jasikevičius piktinosi dėl to, kad „Žalgirio“ treniruotė buvo filmuojama Tel Avive. „Maccabi“ treneris Nevenas Spahija tai griežtai neigė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)