Jamesas Franco

James Franco

Grupelė Izraelio mokslininkų sugalvojo savotišką grožio generatorių, kuriame speciali matematinė formulė padėdavo žmonėms nuotraukose atrodyti patraukliau. Tyrimo metu mokslininkai programai parodė Jameso Franco nuotrauką – ji esą jos visai nepakeitė. Kaip rašo „New York Times“, gauti rezultatai leidžia daryti išvadą, kad J. Franco „klasikinio grožio veidas ir taip tobulas“.

Bradas Pittas

Bradas Pittas

2013 metais mokslų daktarė Kendra Schmid sugalvojo formulę, kaip išmatuoti žmogaus patrauklumą, remiantis 29 skirtingais jo veido aspektais, o pagrindinius vaidmenis K. Schmid 1-10 skalėje atliko simetrija, proporcijos ir santykis. Kaip rašė „The Huffington Post“, tyrimas nustatė, kad aktoriaus Bredo Pitto veidas – beveik tobulas. Iš galimų 10 taškų aktorius surinko 9,67. Nuo B. Pitto atsiliko Ryanas Goslingas (7,31), George‘as Clooney‘is (6,77) ir Benas Affleckas (6,55).

Lena Dunham

Jackas Antonoffas ir Lena Dunham

Grįžkime prie K. Schmid skalės: aktorė Lena Dunham, dėl kurios išvaizdos po serialo „Girls“ premjeros 2012 metais kilo nemažai diskusijų, surinko 6,82 balo. Matematiškai jos rezultatas geresnis nei Jennifer Lopez ir Jessicos Biel. Tiesą sakant, L. Dunham tik 0,31 taško atsiliko nuo Angelinos Jolie, kurios rezultatas – 7,13.

Miley Cyrus


Dar viena K. Schmid metodikos favoritė – atlikėja Miley Cyrus. Buvusi „Hannah Montana“ žvaigždė iš 10 balų surinko 7,36. Tai reiškia, kad ji aplenkė Beyonce su 7,28. Ar kam nors pavyko pralenkti Miley? Tai Kate Upton, kurios rezultatas – 7,46.

Chrisas Hemsworthas

Chris Hemsworth

2015 metais kompiuterių mokslininkas Chrisas Solomonas atliko dviejų mėnesių trukmės tyrimą. Pasitelkęs programinę įrangą, jis bandė nustatyti, kokie veiksniai vyrų ir moterų veidus paverčia patraukliais. Gautus rezultatus jis pritaikė Holivudo gražuoliams. Paaiškėjo, kad gražiausią vyrišką veidą turi britų supermodelis Davidas Gandy. Antroje vietoje atsidūrė aktorius Ch. Hemsworthas. Maža to, 2014 metais „People“ žurnalas jį išrinko seksualiausiu vyru.

Bradley Cooperis

Bradley Cooper

Ch. Solomono tyrime į nugarą Ch. Hemsworthui šnopuoja dar vienas „People“ seksualiausias – aktorius Bradley‘is Cooperis. Pirmą kartą seksualiausiu jis išrinktas 2011 metais. Panašu, kad laikas šiam gražuoliui ne priešas, o sąjungininkas, nes 2017 metais jo akis „People“ išrinko seksualiausiomis.

Justinas Bieberis

Justinas Bieberis

Ch. Solomono tyrime paauglių numylėtinis Justinas Bieberis liko šeštas – didžiam vyresnių gražuolių nusivylimui. Na taip, jis ne tik gražiai dainuoja.

Zacas Efronas


Iš berniuko saldainiuko filme „High School Musical“ Zacas Efronas virto tikru vyriškumo etalonu, tad nieko keisto, jog Ch. Solomono sąraše užima garbingą 8 vietą.

Natalie Portman


Ch. Solomonas savo metodą pritaikė ir moteriškos lyties garsenybėms. Spėkite, kas atsidūrė pirmoje vietoje? O gi „Oskaru“ apdovanota aktorė Natalie Portman. Antroje ir trečioje vietoje atitinkamai atsidūrė aktorė Scarlett Johansson ir dainininkė Taylor Swift.

Amber Heard

Amber Heard

2016 metais mokslų daktaras Julianas de Silva atliko tyrimą, kuriam pasitelkė graikišką Fi formulę. Jis aiškinosi, ar buvusios Johnny Deppo žmonos Amber Heard veidas iš tikrųjų yra gražiausias visame pasaulyje.

„Buvo išmatuotos Amber akys, antakiai, nosis, lūpos, smakras, skruostikauliai ir veido forma, analizuota 12 pagrindinių žymenų ir nustatyta, kad rezultatai yra 91,85 proc. graikiškosios Fi dieviškosios proporcijos“, – rašė „US Weekly“.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Realybės šiuo žvaigždė Kim Kardashian J. de Silvos tyrime užėmė antrą vietą. Be to, ji triumfuoja gražiausių antakių sąraše.

„Kim Kardashian antakiai tiesiog idealūs. Buvo atlikti net du skirtingi skaičiavimai, ir jie tai patvirtino“, – „US Weekly“ sakė ekspertas.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Ar kada nors žiūrėjote filmą su Scarlett Johansson ir pasijutote užhipnotizuoti jos žvilgsnio? Tam yra svari priežastis. Kaip teigia J. de Silva, „Keršytojų“ žvaigždės akys pačios gražiausios – jos įvertintos 95,95 proc.

„Atstumą tarp akių padalinus iš akies ilgio gaunamas rezultatas 1,618. Atstumas nuo nosies iki akies kampučio, padalintas iš atstumo nuo akies kampučio iki lūpų kampučio – 1,618“, – sako J. de Silva.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Kai 2016 metais atsidūrė J. de Silvos sudarytame gražiausių pasaulio žmonių sąraše, modeliui Kendell Jenner tebuvo 20 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)