Klaipėdos apskrities policijos atstovė Andromeda Grauslienė DELFI patvirtino, kad lavonas su smurto žymėmis. Detaliau apie šį įvykį pareigūnai kol kas nepasakoja. Neoficialiomis žiniomis, vyrui perpjauta gerklė ir aštriu daiktu kelis kartus smogta į krūtinę.

Papildyta. Trečiadienio popietę Klaipėdos apskrities policija pranešė, kad vyras su daugybinėmis durtinėmis ir pjautinėmis žaizdomis įvairiose kūno vietose, dėvėjo tik apatines trumpikes. Įvykio vietoje dirbę policijos pareigūnai jau identifikavo mirusiojo tapatybę, tai 1995 m. gimęs vyras, pirminiais duomenimis, galimai be nuolatinės gyvenamosios vietos. Įvykio vietoje dirba policijos ekspertai, kinologai su tarnybiniais šunimis. Tiriamos įvairios nusikaltimo versijos.

Socialiniuose tinkluose palangiškiai dalijasi informacija, kad kūnas aptiktas nuogas, vien su trumpikėmis. Taip pat neva vyriškiui perpjauta gerklė ir aštriu daiktu, galimai peiliu, suduoti du smūgiai į širdies sritį. Tai socialiniuose tinkluose parašė moteris, kuri teigia, kad jos vyras darbuojasi Greitosios medicinos pagalbos stotyje ir jis šiandien važiavo į mišką, kur ir konstatavo nužudytojo mirtį.

Kaip manoma, žmogus buvo nužudytas dar naktį, o į mišką kūnas tiesiog atvežtas ir išmestas.