Naujieną apie Murray patirtos traumos rimtumą klubą pasiekė praėjus vos kelioms dienoms po NBA naujoko Lonnie Walkerio patirtos traumos. Tiesa, pastarasis žaidėjas į aikštę turėtų grįžti po 6-8 savaičių, o įžaidėjas dėl traumos gali praleisti visą 2018-19 metų sezoną.

Tokią išankstinę prognozę pateikė ir „Spurs“ strategas Greggas Popovičius, artimiausiu metu turėsiantis rimtai pasukti galvą dėl gynėjų rotacijos artėjančiame sezone. San Antonijaus klubas po jaunųjų žaidėjų iškritimo iš rikiuotės savo gretose tarp įžaidėjo funkcijas bent dalinai atlikti galinčių krepšininkų turi tik Patty Millsą, Derricką White'ą ir Bryną Forbesą.

22-ejų metų Murray komandos startinio įžaidėjo rolę perėmė praėjusiame sezone, kuriame per 81 sužaistas rungtynes vidutiniškai rinko po 8,1 taško, 5,7 atkovoto kamuolio ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Atletiškumu pasižymintis gynėjas itin išsiskyrė atkovotų kamuolių gausa – 196 cm ūgio krepšininkas tarp visų savo ūgio ar žemesnių lygos krepšininkų šio statistikos elemento vidurkiu nusileido tik Russellui Westbrookui.

Sunkią diagnozę išgirdęs Murray išsyk sulaukė daugybės NBA žaidėjų palaikymo socialiniuose tinkluose.






Atidaromąsias reguliariojo sezono rungtynes San Antonijaus klubas spalio 17-ąją dieną žais namuose, kur jų lauks susitikimas su Minesotos „Timberwolves“ ekipa.