„Juventus“ klubo akcijų kritimas užfiksuotas penktadienio rytą, jų kaina sumažėjo iki 1 euro 25 centų. Dar šios savaitės viduryje akcijos kaina siekė 1 eurą 50 centų.

Visiškai tiksliai įvertinta, kad akcijos jau krito 5,68 proc., artimiausiu metu prognozuojamas ir dar didesnis jų kainos smukimas.

Payžymėtina, kad 2018-ųjų liepos mėnesį, paskelbus apie C. Ronaldo atvykimą, „Juventus“ akcijų vertė išaugo 55,15 proc.

Tai įvyko iš karto po to, kai 33-ejų portugalas su Turino klubu pasirašė 4 metų trukmės kontraktą.

Visgi pastarosios savaitės įvykiai situaciją biržoje keičia, o akcijų kritimas fiksuotas po „Juventus“ žinutės socialiniuose tinkluose, kurioje klubas užstojo JAV prievartavimu apkaltintą C. Ronaldo.

„Pastaraisiais mėnesiais Cristiano Ronaldo demonstravo profesionalumą ir atsidavimą, kurį vertina kiekvienas „Juventus“ narys“, – žinutėje rašė klubas.

Primename, kad C. Ronaldo turi problemų dėl 34-erių amerikietės Kathryn Mayorga kaltinimų išprievartavimu. Anot jos, futbolininko prievartos auka ji tapo Las Vegase, 2009-ųjų birželio 12-ąją.

Apie Las Vegase galimai įvykusį incidentą „Spiegel“ leidinys buvo pranešęs dar 2017-aisiais, tačiau dabar atskleista daugiau įvykio aplinkybių.

K. Mayorgos teigimu, su tuo metu Las Vegase viešėjusiu C. Ronaldo ji susidūrė kazino, o vėliau buvo išprievartauta vieno JAV pramogų sostinės viešbučio apartamentuose, kuriuose gyveno portugalas.

Kodėl moteris tiek laiko tylėjo? Anot amerikietės, devynerius metus apie incidentą ji nekalbėjo, nes C. Ronaldo „už tylą“ jai sumokėjo 375 tūkst. JAV dolerių.

Pats futbolininkas visus kaltinimus neigia tvirtindamas, kad įvykiai yra išgalvoti.


Visgi padėtis komplikuojasi – dėl susidariusios situacijos C. Ronaldo praleis artimiausias Portugalijos rinktinės rungtynes. Nerimą jau išreiškė ir pagrindiniai futbolininko reklamos partneriai, tarp kurių yra ir sporto pramonės gigantė „Nike“ kompanija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)