Vieną vakarą internetu ieškodama tinkamų naujam draugui daiktų netyčia atsiradau puslapyje, kuriame buvo šimtai dovanojamų kačių nuotraukų. Nors nebuvau kačių gerbėja ir visada maniau, kad mano gyvūnas tai tik šuo, ėmiau žiūrėti nuotraukas vieną po kitos... Ir pamačiau Pupą – mažą kukulį nuo miegelio užtinusiomis mažomis akytėmis, pūkuotu kailiuku ir rožinėmis ausytėmis! Jai tuo metu buvo maždaug 1,5 mėnesio ir ji laukė žmogaus, kuris mylės ir leis jai pamiršti, kad pirmąsias savo gyvenimo savaites ji augo šiukšlių konteineryje.

Aš ją tiesiog įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio! Tą patį vakarą paskambinau laikinai jos globėjai ir pasakiau, kad rytoj atvažiuosiu savo katės. Ryte atsikėliau, išsikviečiau taksi ir su visais daiktais, skirtais jai, kuriuos nupirkau pakeliui, nuvažiavau pas savo Pupą. Nuo pirmo susitikimo mes tapome šeima. Atrodė, kad ir ji manęs laukė, nes atbėgo kaip meškiukas ir pradėjo sukti ratus prie mano kojų.

Pirmą savaitę aš praleidau namuose su Pupyte. Pamiršau ir paskaitas, ir draugus – viską! Nuo pirmos nakties mes iki šiol miegame kartu, į dušą einame kartu, tik jau būname skirtingose užuolaidos pusėse, mokomės ir dirbame namie kartu. Tai yra mano meilė, kuriai kasdien pasakau ne vieną komplimentą, kuria kasdien džiaugiuosi ir nei vienai sekundei per visus beveik 5 metus nesuabejojau savo sprendimu ją auginti.

Pupa yra nuostabi, ji tikras žaidimų ir dūkimo aparatas, tik spėk traukti žaisliukus ir dėžes slapstymuisi! Mano katė labai mėgsta mano ir mano sužadėtinio draugiją, tačiau kitų žmonių prisibijo, renkasi labai atsargiai, su kuo bendrauti, tai ir fotosesijos metu nebuvo lengva, nes mažiukė nepatogiose situacijose su kitais asmenimis stoja į kovotojo poziciją net prieš mane.

Beje, Pupytė labai mėgsta įdomius skanumynus – tapsi geriausiu draugu, jei duosi petražolės šakelę, ledų gabalėlį ar kruopų šaukštelį! Labai mėgsta arbūzą ir kruasanus, todėl parsinešus šių skanumynų Pupytė iš karto šalia trina uodegą.

Aš labai džiaugiuosi turėdama tokią ištikimą draugę savo gyvenime!

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje.

Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.