Dalyvaudamas „X Faktoriuje“ Dovydas niekada neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą, o kalbas apie tai, kad jis turi žmoną, paversdavo juokais. Aktorė M. Chlebopaševaitė-Šviesa taip pat nėra linkusi atvirai pasakoti asmeninio gyvenimo detalių.

Marija Laukė

Tik oficialiame atsinaujinusios „Guess“ parduotuvės atidaryme Vilniaus „Akropolyje“ sutiktas Dovydas sakė, viengungio gyvenime nemažai vietos užima skaitymas, būtiniausi darbai ir muzika.

„Dabar labai gerai jaučiuosi ir atsidėjau kūrybai. Tik daug ko pasakoti negaliu, nes kolega neleidžia. Sako, kad ir taip daug kalbu (juokiasi), o tai, ką kuriame, paaiškės ateityje“, – kalbėjo žinomas vyras.

Pasiteiravus, ar jau turi ir naują širdies draugę jis kiek sutriko: „Na, kaip galiu jums atsakyti į šį klausimą... Sakykite, kad daug mykė ir tai reiškia, kad gal ir turiu (juokiasi). Jei nebūtų, tai gal ir pasakyčiau, kad ne. Gal ir turiu. Kaip sakoma, nuo vilko ant meškos (juokiasi). Galit sakyti, kad aš myliu, bet ne mane. Jeigu rimtai, viskas yra gerai ir simpatijų yra“, – pasakojo DELFI pašnekovas.

Išsiskyrus, anot Dovydo, pasikeitė visa jo aplinka ir tai tikrai nebuvo pats lengviausias metas jo gyvenime. „Po skyrybų pasikeičia aplinka, įpročiai, kasdieniai darbai ir net vaizdas, kurį matai kas ryte atsikėlęs. Tik draugai yra tie patys, bet aš visą gyvenimą turiu mažai draugų ir daug pažįstamų. Turbūt taip visada ir liks.

Be jokios abejonės, sunku adaptuotis, tačiau dabar viskas yra gerai. Galų gale, pokytis ir nerimas yra vieni iš svarbiausių gyvenimo variklių. Tai yra reiškiniai, kurie varo į priekį. Tam, kad ko nors pasiektume ir galėtume palikti ką nors svarbaus po savęs, turime išeiti iš savo komforto zonos“, – sakė jis ir pridūrė, jog bendrų draugų su žmona neturėjo ir visi jo senieji draugai liko jo aplinkoje.

D. Laukys, kalbėdamas apie dabartinį savo gyvenimo etapą, sakė, kad naujus žmones į savo gyvenimą įsileidžia nesunkiai, tačiau jame išlieka tik tie, kurie, kaip sako pats atlikėjas, įneša savo dalį į draugystę.

„Viskas, kas buvo sunkiausia, liko praeityje ir praėjo, o dabar liko tik kūryba. Dabar laiką studijoje leidžiu paromis. Būna, kad ir iš lovos nepakyli, bet šalia visada būna kompiuteris ir visa būtiniausia aparatūra. Dabar ir poeziją vėl atradau. Turbūt daugiau nei metus to nedariau. Turiu ir labai seną svajonę išleisti poezijos knygą iš visko, kas mane įkvepia“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)