Šaltiniai, kurie pažinojo 2002 metais mirusią princesę, teigė, kad 71-erių sulaukusi moteris išdavė ne vieną paslaptį. Apie tai knygą parašė ir Craigas Brownas.

„Žmonės tikisi prabilti apie ją. Manau, kad tai dėl praėjusio laiko. Jos bendraamžiai ir bičiuliai vis dar gyvi ir jų požiūriai pasikeitė. Ta era baigėsi“, – kalbėjo šaltinis.

Daugelis ilgą laiką aptarinėjo ir šios princesės santykius su princese Diana, kuri 1995 metais davė šokiruojančiai atvirą interviu BBC. „Šioje santuokoje buvome trise, o to buvo kiek per daug“, – sakė ji. Tuomet moteris galvoje turėjo princą Charlesą ir jo tuometę meilužę, o dabar jau žmoną Camilą Parker Bowles.

Tuo tarpu princesė Margaret bene pirmoji pasveikino princesę Dianą jai tapus karališkosios šeimos nare, nors daugelis tvirtina, kad būtent ji niekada nepraleisdavo progos pakenkti princesei ir įgelti jai. Panašu, jog ji laimino princo ryšį su meiluže, o ne teisėta žmona. Tiesa, niekas negalėjo atsakyti į klausimą, kodėl princesė Diana pelnė vyro tetos neapykantą.

„Margaret buvo pernelyg neatlaidi. Ji net nebūtų laikiusi šalia savęs žurnalų, kurių viršelius puošė princesė Diana. Ji vis juos užversdavo ir bandė nuslėpti tikruosius savo jausmus.

Ji net neleistų savo vaikams kalbėtis su ja. Kalba tuomet ėjo apie karališkosios šeimos narius, kurie gyveno Kensingtono rūmuose. Jei Diana net būtų gyvenusi 30-čia metų ilgiau, vargu ar ji būtų su ja kalbėjusi“, – sakė Craigas Brownas, kuris rėmėsi moterį pažinojusiais šaltiniais.

Charlesas ir Diana oficialiai išsiskyrė 1996 metais. Po metų Diana žuvo Paryžiuje. Ji buvo sulaukusi vos 36-erių.

Tačiau net ir po visą pasaulį sukrėtusios tragedijos princesė Margaret jai negalėjo atleisti. Dalyvavę princesės Dianos laidotuvėse pastebėjo ir jos buvusio vyro tetos elgesį. Kaip sako šaltiniai, ji buvo itin šalta. „Jai net nepatiko, kad buvo nuleistos vėliavos. Ji skundėsi. Na, ji buvo labai sudėtinga moteris“, – prisiminė šaltinis.

Tačiau pati princesė Margaret toli gražu nepriminė iškilios ir itin išlaikytos karališkosios šeimos narės. Nemažai laiko ji praleido Karibuose, kur šventė su „Rolling Stones“ nariu Micku Jaggeriu. Ji nemažai išgerdavo ir mėgo laiką leisti vakarėliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)