Renginio organizatoriai džiaugėsi, kad apdairiai pasirinko puikią vietą renginiui: nors ir lauke, tačiau po verslo centro „Cube“ stogu, todėl netikėtai subjuręs oras ir rudeniška dargana gerai nuotaikai nė kiek nesutrukdė.

Bene paskutinio išskirtiniams automobiliams skirtame renginyje neapsieita ir be apdovanojimų. „Central City Motors“ komanda išrinko geriausius ir įdomiausius automobilius, puikiai atspindinčius tai, kuo domisi Lietuvos automobilininkai.

Štai renginio lietuviškiausiu automobiliu tapo „Mercedes-Benz Vito“, specialiai renginiui automobilio šonus papuošęs trispalve. „Retro“ automobilio prizas teko visapusiškai išpuoselėto 1969 m. laidos „Ford Mustang“ savininkui.

Apdovanojimą pelnė ir išskirtinio, vadinamuoju „Rat“ stiulimi papuošto, „Volkswagen Multivan“ savininkas. Vakaro geriausiu automobiliu tapo „Audi RS3”, turintis žemintą pneumatinę važiuoklę, išskirtinius ratlankius, sumontuotą „Audi R8” vairą ir dar daugelį kitų detalių. Jo savininkas Giedrius Čeilitka automobilį iš visiškai standartinio išskirtiniu pavertė per mažiau nei mėnesį.

Išrinkti savo favoritą galimybę turėjo ir žiūrovai. Savo balsus dauguma atidavė už „Ford Mustang“, tačiau be šio arti pergalės buvo ir vadinamuoju „Race“ stiliumi papuoštas antros kartos „Volkswagen Golf“, ir „Opel Vectra“, ir iš Japonijos parvežtas „Mercedes-Benz SL500”, keli žemi BMW, „Mazda Miata“ ir t.t.

Renginio organizatoriai akcentavo, kad nors renginys buvo nemokamas visiems, norėta jį šiek tiek įprasminti, todėl tiek žiūrovai, tiek dalyviai buvo kviečiami aukoti gyvūnų prieglaudai.

„Žmonių reakcija į mūsų prašymą tikrai nustebino. Dar net neįpusėjus renginiui aptvaras, skirtas dovanoms gyvūnams, buvo užpildytas, o aukų dėžutė – persipildžiusi. Po renginio prikrovėme universalą iki lubų – vos liko vietos vairuotojui“, – džiaugėsi „Central City Motors“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)