Choras „Bel Canto“ ir populiaraus JAV serialo „It’s Always Sunny in Philadelphia“ prodiuserių kompanija „Sunny Television Productions“ susitarė dėl choro atliekamos J. S. Bach kūrinio aranžuotės „Air on the G String“ garso įrašo panaudojimo naujausiame serialo sezone. Šio kūrinio jautrią šiuolaikinę a cappella interpretaciją choras „Bel Canto“ įrašė gyvai 2011 m. per savo koncertą Kotrynos bažnyčioje Vilniuje.

„It’s Always Sunny in Philadelphia“ – vienas ilgiausiai rodomų ir geriausiai vertinamų komedijinių TV serialų. Svarbiausiose kino ir TV recenzijų svetainėse kritikai ir žiūrovai jam suteikė itin aukštus reitingus (IMDb: 8,8 balo) ir įtraukė į geriausių visų laikų TV serialų sąrašus. Serialas „It's Always Sunny in Philadelphia“ rodomas per FXX kabelinę televiziją, priklausančią JAV žiniasklaidos milžinei „21st Century Fox“, taip pat per daugybę kitų TV kanalų visame pasaulyje.

Vieną pagrindinių vaidmenų šioje legendinėje komedijoje atlieka amerikiečių aktorius Danny DeVito. Jo personažas drauge su keturiais draugais, vadinančiais save „gauja“, rūpinasi baru Filadelfijoje. Jau trylika metų čia ir vystosi serialo siužetas.

Choro „Bel Canto“ prezidentas Audrius Valatkevičius teigia, kad serialo autoriai chorą rado „YouTube“.

„Mūsų oficialaus kanalo peržiūrų skaičius neseniai perkopė 4 mln. ir sparčiai auga toliau, o amerikiečių klausytojai ir žiūrovai lenkia bet kurią kitą pasaulio šalį, įskaitant Lietuvą. Nors jau esame apsipratę su mintimi, kad daugiausia mūsų klausosi svetur, šis pasiūlymas ypač nudžiugino. Tapome pirmieji Lietuvoje, kurių atliekamas kūrinys skambės tokiame populiariame seriale ar filme, ir mūsų muzikavimą išgirs milžiniška daugiamilijoninė auditorija“, – džiaugėsi A. Valatkevičius.

Choro „Bel Canto“ atliekama muzika skambės serialo „It’s Always Sunny in Philadelphia“ 13-ojo sezono 9-oje serijoje, ją planuojama rodyti lapkričio 14 d. Seriją autoriai paskyrė vienai svarbių serialo siužeto linijų – „gaujos“ nario Maco (vaid. Rob McElhenney) seksualinės tapatybės paieškoms. Tema, plėtojama jau nemažą ilgamečio serialo dalį, šioje serijoje pasieks atomazgą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)