„Lietuvos energijos“ finansų ir iždo direktorius Darius Kašauskas sako, jog tikimasi didelio pirkėjų susidomėjimo įmone.

„Transporto valdymas“ birželį su „Lietuvos energijos“ grupe pasirašė naują iki 30 mln. eurų vertės transporto priemonių nuomos paslaugų ilgalaikę sutartį. Tai didina įmonės patrauklumą potencialiems investuotojams, todėl tikimės aktyvaus jų dalyvavimo“, – pranešime sakė D. Kašauskas.

Apie šio verslo pardavimą „Lietuvos energija“ skelbė prieš metus, tačiau vėliau jį sustabdė – buvo nuspręsta sulaukti grupės skelbto automobilių nuomos konkurso, kuriame dalyvavo ir „Transporto valdymas“, rezultatų.

„Transporto valdymas“ prižiūri daugiau kaip 2 tūkst. įvairių lengvųjų automobilių, specialios technikos ir mechanizmų. Daugiau kaip pusę jų nuomojama „Lietuvos energijos“ grupės įmonėms, o likusios – rinkai.

„Lietuvos energija“ praėjusią savaitę paskolino „Transporto valdymui“ 15 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)