„Tai puiki dovana arenos dešimtmečiui, kurį švęsime spalio 24 d. drauge su visais ir kartu mūsų iki šiol padaryto darbo įvertinimas. Tai, kad nuo 2008 metų galiojusi arenos vardo sutartis pratęsta, ne tik rodo, kad abi pusės įgyvendino viena kitos lūkesčius, bet ir mato didelių ateities perspektyvų“, - sako Panevėžio „Cido“ arenos generalinis direktorius Tomas Inčikas.

Panevėžio arenos ir „Kalnapilio-Tauro“ grupės bendradarbiavimas pratęstas dar 5 metams, tad „Cido“ vardu arena vadinsis mažiausiai iki 2023-iųjų.

„Per dešimtmetį „Cido“ arena tapo svarbiu objektu tiek Panevėžio, tiek visos šalies sporto ir kultūriniame gyvenime. Labai smagu, kad „Cido“ vardas per šį laikotarpį tapo neatsiejamas nuo svarbių pergalių, įspūdingų Lietuvos ir užsienio atlikėjų pasirodymų, socialinių akcijų ir kokybiško panevėžiečių laisvalaikio. Vien ko vertas „Lietkabelio“ atgimimas ir istorinės pergalės, kurias šioje arenoje stebėjo tūkstančiai krepšinio gerbėjų. Vertiname šią gimtajame „Kalnapilio“ mieste užsimezgusią partnerystę ir jos tęstinumą“, - sako „Kalnapilio-Tauro grupės“ vadovas Marijus Valdas Kirstukas.

Per metus „Cido“ arenoje vyksta daugiau nei 100 renginių, apsilanko daugiau nei 280 tūkstančiai žiūrovų. Daugiau nei 7000 žiūrovų vietų arena yra vienintelė Lietuvoje, kurioje suprojektuotas olimpinio dydžio dviračių trekas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)