Šis savaitgalis Amsterdame buvo ypatingas tuo, kad šventėje dalyvavo ne tik milijonieriai ir garsenybės, bet ir Didžiosios Britanijos princas Harry su žmona Meghan Markle.

Prie išrinktųjų klubo M. Markle prisijungė prieš ketverius dar būdama tiesiog aktorė ir besifilmuodama seriale „Suits“.

Štai ką apie slaptą britų karališkosios poros apsilankymą Amsterdame pasakoja liudininkai: „Sužinojau, kad dalyvauja ir karališkoji pora – atvyko penktadienio popietę, o išvyko sekmadienį. Jie dalyvavo dviejuose uždaruose vakarėliuose su N. Jonesu ir draugais. Vienas iš svečių man sakė, kad apie juos būrėsi naujas išrinktųjų ratas – jį daugiausia sudarė Meghan draugai, tarp kurių ir „Oskaru“ apdovanotas aktorius Eddie Redmayne‘as. Ten buvo ir „Oskarui“ nominuotas aktorius Stanley‘is Tucci“.

Dar vieno svečio įspūdžiai: „Penktadienio vakarėlio atmosfera buvo kiek laisvesnė. Princas ir Meghan bendravo su visais. Meghan tokioje šventėje 2015 metais dalyvavo Stambule, tad pažinojo nemažai svečių. Ji noriai bendravo, o Harry‘is nuo jos nesitraukė nė per metrą. Nuostabi pora, atrodo beprotiškai įsimylėję vienas kitą. Visą laiką buvo kartu, sėdėjo prie N. Joneso staliuko. Vakarėliui įsisiūbuojant, prie jos ėjo vis daugiau žmonių. Ji atrodė ir elgėsi tiesiog nuostabiai. Buvo ir daug alkoholio – vakarėlis yra vakarėlis“.

„Radio 1“ didžėjaus ir tikro vakarėlio liūto Nicko Grimshaw nuotraukos socialiniame tinkle „Instagram“ – puikiausias to įrodymas. Skelbiama, kad paskutiniai svečiai iš penktadienio vakarėlio išvyko penktą valandą ryto, tačiau karališkoji šeima, kaip spėjama, pasišalino žymiai anksčiau.

Viena padavėja, tą vakarą aptarnavusi vakarėlio svečius, žurnalistams sakė: „Buvau šokiruota juos pamačiusi. Žinoma, iš netikėtumo. Jie buvo nepakartojami. Užsisakė maisto iš eiliniams svečiams skirto valgiaraščio“.

Labiausiai karališkąją porą vakarėlyje sutikusius stebino poros paprastumas ir bendravimo lengvumas.

Amsterdame šėlo ir vakarėlių planuotoja Fran Cutler bei viešųjų ryšių specialistas Matthew Freudas. Ką dar buvo galima sutikti puotoje, kurioje linksminosi ir karališkoji pora? Verta paminėti televizijos ir radijų laidų vedėją Richardą Baconą.

Skiltininkas ir televizijos laidų vedėjas Gilesas Corenas taip pat šėlo Amsterdame ir sutiko pasidalinti savo įspūdžiais. Jis papasakojo, kaip išgėręs ir įgavęs drąsos, išdrįso prieiti prie kunigaikštienės: „Sveiki, Meghan“. Teigia tiksliai neprisimenantis momento, kaip atsidūrė tiesiai prieš ją. „Mes iš tikrųjų buvome susitikę anksčiau. Žmona didelė serialo „Suits“ gerbėja“. Priėjau su jumis, jei galima, pasidaryti asmenukę“. „O taip, žinoma, puikiai prisimenu“, – diplomatiškai atsakė Didžiosios Britanijos princo Harry‘io žmona.

Nors ir noriai linksminosi, visgi karališkoji pora neprarado budrumo ir ekskursijoje po garsųjį raudonųjų žibintų kvartalą nedalyvavo.

Nedalyvavo ir šventiniuose pietuose šeštadienį, kurių metu, remiantis dalyvavusiųjų nuotraukose įamžintais įspūdžiais, netrūko gardaus maisto ir vyno.

„Karališkoji pora saugumo sumetimais pasiliko viešbutyje, nes nenorėjo būti nufotografuoti. Kai šeštadienį prieš vakarienę išėjo išgerti, taip pat laikėsi atokiai“, – pasakoja liudininkai.

Šeštadienio vakarą Didžiosios Britanijos princas Harry‘is ir jo Meghan buvo pasodinti diskretiškiausiame ilgo stalo kampe. Pagrindinis jų vakarienės patiekalas buvo spagečiai su omaru, o desertui jie skanavo tiramisu. Priešais nesišypsančią ir kaip visada kerinčiai žavią Meghan ant stalo stovėjo taurė vyno.

Pora kurį laiką praleido besišnekučiuodami su aktoriumi E. Redmayne‘u. Jis vakarėlyje dalyvavo kartu su 35 metų žmona Hannah. Prie pokalbio prisijungė ir „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ aktorius Jamie Dornanas su žmona Amelia Warner.

Kompanijoje sukosi ir „Riot Club“ žvaigždė Douglasas Boothas ir jo mergina aktorė Bel Powley.

Kartu laiką leido ir 32 metų aktorė Jenna Coleman, kuri princą Harry‘į pažįsta gana daug metų. Kadaise netgi sklandė kalbų, kad jie susitikinėja, bet tai buvo labai seniai – 2015 metais. Visgi daugiausia laiko karališkoji pora praleido bendraudama su Meghan bičiuliu Markusu Andersonu, dalyvavusiu ir poros vestuvėse.

„Jis labai artimas poros draugas“, – teigia šaltiniai.

Sekmadienio rytą Harry ir Meghan po pusryčių išvyko. Remiantis viešbučio šaltiniais, ryte M. Markle valgė granolos ir vaisių. Jei britų karališkoji pora atsipalaidavo „Cowshed“ SPA ar pasinaudojo baseinu ant stogo, niekas to neužfiksavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)